Snake Heart: Zene és Fény

Elkészült a Snake Heart zenekar legújabb száma. A dal különlegessége, hogy ez a friss nóta fog szerepelni a Hammerworld magazin december-januári összevont számának CD mellékletén, valamint új, készülő albumnak ez az első elkészült dala.

A Snake Heart zenekar 1995-ben alakult. Üstökösként történő feltűnésük a hazai rockzenei élet palettáján megalapozta további pályafutásukat. Évtizedes múltjuk alatt több tagcsere is történt a zenekarban. A jelenlegi felállás: Herr István – gitár, Kas Viktor – dobok, Bond – ének, Varga F. Zoltán – billentyűk, Vinsaint – basszusgitár.

HIRDETÉS (x)

Az elmúlt években összesen három albumot adtak ki és öt videoklipet készítettek, és folyamatosan koncerteznek is. Mikulás napi bulijukon, 2009. december 5-én már több új dalt is megismerhetünk a most készülő korongról. A „Zene és Fény” című szerzeményről már egy rajongói klip is készült.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...
Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!