Motoros zene, motoros nő

Sasha MullinsSasha Mullins, az amerikai country énekesnő tíz éve kezdett motorozni. Mindig is Harley-Davidsont szeretett volna. Első motorja, amit a mai napig nyúz egy Sportster, amit Tigerlily-nek vagyis Tigrisliliomnak hív.

A 152 cm magas hölgy mára celebnek számít az amerikai motorosok körében. Eleinte fotográfus és újságíró volt, aki jelentős rajongótábort gyűjtött maga köré. Miután megvette a motorját, minden megváltozott. Ismert író lett, szerepelt a Discovery Channel Motorcycle Women című műsorában, és egycsapásra híres lett. Sorban hívták a különböző rendezvényekre, ahol egyre közelebbi betekintést kapott a motoros kultúrába. Mára utazó nagykövetnek tekinti magát, aki példát mutat az összes motorozni vágyó nőnek.

 

HIRDETÉS (x)

Amellett, hogy motoros rutinját New York Cityben, a városi dugóban szerezte, igyekezett könyvekből és vezetéstechnikai kurzusok segítségével fejleszteni tudását. Az évek során a Tigerlily is átalakult. A gyári forma helyett mára klasszikus chopper kinézete lett: hosszú első villát és új fényezést is kapott, valamint a hosszabb túrákra szélvédőt és bukócsövet is. Sasha egyelőre nem szeretne megválni tőle, bár ha megengedhetné magának, több motor is állna a garázsában.

 

Az elmúlt években két könyvet is írt motoros élményeiről, és rengeteg inspirációt kap az utazások során az új dalokhoz. Szeptemberben jelent meg legújabb szerzeménye, a „2 Wheels Move the Soul” című szám, amelyet Trevor Finlay blues zenésszel együtt szereztek. Ez a rockos nóta is rajta lesz a tervek szerint 2010-ben megjelenő nagylemezen, a másik, 2009 májusában "Ridelicious" címen megjelenő dallal együtt. Mindkét szám letölthető az internetről mindössze egy dollárért.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!