Csajok a könyvespolcon

csajokakonyvespolconElérkezett az az idő, amikor a motorozó nőkről is könyvet írnak.

Az elmúlt két évtized alatt rohamosan nőtt a motorőrülettel fertőzött nők száma. Mára a teljes motoros társadalom körülbelül 20%-át teszi ki ez a réteg. Ennek köszönhetően lassan, de biztosan a motorozásra alapult piac minden szegmense meglátja a lehetőséget a szebbik nemben is. Egyre több ruha, sisak, kiegészítő és motor készül kifejezetten a hölgyek részére.

Amerikában 22 olyan motoros nő van, akik komoly hatással voltak hazájuk motoros társadalmára és az iparra is. Edward Winterhalder és Wil De Clercq róluk készült könyvében, a Biker Chicz Of North Americaban mindegyiküknek külön fejezetet szentelt. A 22 nő végtelen nyíltsággal mesélt önmagáról és a motorozással való kapcsolatáról.

HIRDETÉS (x)

Mindenkinek más a története: Van olyan, aki eleinte azért döntött a kétkerekűek mellett, mert nem volt elég pénze egy autóra. Vannak olyanok, akikkel partnerük szerettette meg ezt a csodálatos hobbit. Azonban, mielőtt még bárki azt hinné, hogy a könyv szereplői mindent alárendeltek a motorozásnak, és így sikerült kitűnniük a többiek közül, meg kell említenünk, hogy vannak köztük családanyák, hiteltanácsadó és énekesnő is.

És végül, de nem utolsó sorban, a főszereplők:

Cris Sommer-Simmons, Mandy Rossmeyer Campbell, Lucky Belcamino, Gevin Fax, Becky Brown, Betsy Huelskamp, Gina Woods, Laura Klock, Deborah DiMiceli, Vicki Roberts Sanfelipo, Pepper Massey, Sasha Mullins, Lorrie Penteluke, JoAnn Begey Bortles, Lauralee “Freedom” Conklin, Meg Mc Donough, Marilyn Elmore Bragg, Catherine Katmandu Palmer, Gloria Tramontin Struck, Banshee “The Lost Soul”, Andrea Perrino, Danni Stockley

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!