Helytállón egy nő tollából - Moto GP 2006 évkönyv

Tartalomjegyzék

Ha motoros könyvről esik szó, mindenkinek a Hells Angels jut az eszébe. De van más is.

Nekem a motoros: az ember és a motorja, ebben a sorrendben, nem pedig fordítva. Ilyen szempontból pedig igen jó Budur Gabi könyve, a pénteken megjelent Moto GP 2006 évkönyv. Az emberekről szól, a MotoGp-ben. A sajtótájékoztató rendben volt, híres emberek, videó, happening. De nézzük, ami miatt megrendezték ezt az egészet, a betűkbe és képekbe öntött MotoGP-t.

A könyv így született: Gabi egy barátjának akart karácsonyi meglepetésként motoros könyvet venni évekkel ezelőtt, és nem talált semmit. Ekkor született az ötlet, hogy ezt az ûrt ki kell tölteni, és mivel a szerző újságíró ebben a témában, minden adottsága megvolt hozzá. Első ránézésre a könyv jó marketing a MotoGP-nek, szép színes évkönyvnek tűnik, sok statisztikusnak is kedves, minden témára kiterjedő táblázattal és betûs oldallal jól megtűzködve, természetesen a jobb oldalra igazítva a motoros boltok reklámjaival.

HIRDETÉS (x)

A kötés kemény fedeles és igényes, matt-feketén piros és fehér lakkozott felületek. Zavart a hátsó borítón található üres nagy feketeség, ha könyvet veszek a kezembe, az az első, hogy megnézem hátulra milyen sorrendben vésték a betűket egymás mellé, majd hátulról kezdem fellapozni, áttekinteni.

A képek igényesen válogatottak, a fotós lelkivilágom nyugodt maradt, bár sűrűn visszatérő motívum a híres motorversenyző mellett ácsorgó rövid szoknyás, rövidnadrágos lányok alulról fényképezett képe, de azt hiszem ez megbocsátható, ilyen a száguldó cirkuszok biznisze. Várhatóan többet fogják ezt a könyvet férfiak forgatni... és nem elhanyagolandó tény, hogy egy nő írta nekik.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mennek a hírek, jönnek a felsorolások, motoros-teherautó, motoros-személyautó karambol, szörnyet halt az úton, a kórházban......
Bővebben...
Nem vagyok nagy túrázó, inkább motorozok mint gyalogolok, azért néha csak rászánom magama. Most hétvégén...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!