Gloria Tramontin-Struck 75 éve a motoron

gloria tramontin struckGloria Tramontin-Struck 16 éves volt, amikor 1941-ben elkezdett motort vezetni. Akkoriban a nők egyszerűen egyáltalán nem motoroztak. 

A New Jersey-ben élő Gloria Tramontin-Struck az előítéleteket és a személyes akadályokat legyőzve végül egész életét az úton töltötte, és még a mai napig is keresztül-kasul bejárja Amerikát vagy a lányával vagy az unokájával. 

Számtalan alkalommal végigjárta az Egyesült Államok államait, és még Európa nagy részét is. Most 92 éves és még mindig ellátogat a nagy találkozókra, ahol példaképként és hírességként fogadják a motorosok. 

HIRDETÉS (x)

Ez a rengeteg motorozás a legkülönbözőbb Harley-Davidson típusokon a Knuckle-ektől a Panhead-eken keresztül a Shovel-ek, Evo-k, és Twin Cam-ek nyergében azt jelenti, hogy Gloriának többszáz motoros sztorija van, amit most egy életrajzi könyvben mesél el.

Gloria tramontin struck konyvboritoRáadásként személyes fotóalbumaiból válogatott össze 100 képet, amelyeket szintén megnézegethet az, aki megveszi a könyvét, amelynek első kiadását már el is kapkodták a Wolfgang Publishing/Car Tech. kiadásában 24,95 amerikai dollárért. 

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!