Új könyv motoros túrázóknak

Tartalomjegyzék

motoros turazas konyv 1 2 szimcsak attila rhino toursDecember elején jön ki a nyomdából Szimcsák Attila és Dobos Zoltán új könyve, a Motoros Túrázás második része, amelyben tovább kalandoznak Európa útjain.

Már nálunk is megrendelheted azt a könyvet, amelyet Szimiék hosszú évek motoros túratapasztalatai alapján írtak meg. A tervük nem csak az volt, hogy megemlékezzenk az érdekes kalandjaikról, hanem hogy segítséget nyújtsanak azoknak, akik még csak most vágnak neki Európa útjainak motorkerékpárral. 

Ha valaki ebben tud segíteni, az Szimi és Zoli, akik az elmúlt 20 évben több százezer kilométert tettek meg motoron és rendszeresen vezetnek túrákat kezdő és gyakorlott motorosoknak is. Persze a könyv nem egy lista arról, hogy hogy állj neki a szervezésnek és mit vigyél magaddal, hanem egy színes kalandok közé rejtett jó tanács gyűjtemény.

HIRDETÉS (x)
 

Álljon itt a második kötet előszava: 

„Megőrültetek?! Könyvet kiadni 2017-ben? Már senki sem olvas könyvet, csak rövid, könnyen fogyasztható posztokat, vagy még azt sem!” – mondták sokan, amikor a könyves terveinkről beszélgettünk motoros barátainkkal.

És képzeljétek, eddig nyerésre állunk! Ma már kijelenthető, hogy a motorosok igenis olvasnak könyveket! Köszönjük minden lelkes olvasónknak, hogy kézbe vettétek az elmúlt 10 év motoros kalandjainak összefoglalását és tapasztalataink kivonatát! Minőségre törekedtünk, és a rengeteg pozitív visszajelzés alapján úgy néz ki, ez sikerült is. Azt hiszem egy jó kis motoros ajándékot hoztunk össze, ami sokáig ott lesz majd a könyvespolcokon, Kattints és Tweetelj! ne adj Isten, a tanktáskákban.
A 2017-es túraszezonunk nagyon erősre sikeredett: sok túrán voltunk, szép élményeken, különös kalandokon vagyunk túl. Zolival többször összenéztünk egy-egy izgalmas nap végén és megállapítottuk, hogy ez a sztori is a második könyvünkbe kívánkozik. Ilyen volt például, amikor a Katalán túránkon hosszas egyeztetések után, tüntetők barikádjain átkelve próbáltunk eljutni Barcelonába, vagy amikor (visszatérve a gyökerekhez) talpig bőrszerkóban, szarrá ázva álltunk Mariazell főterén.

Második „gyermekünk”, amit épp a kezedben tartasz, már kevesebb vajúdással jött világra. Vágj bele – még ha csak gondolatban is – újabb Európai kalandokba velünk! Olvasás közben éld át, vagy tervezd meg a saját küldetésedet! Ha most kezded a „szakmát”, ezen könyvek elolvasásával egy sor kellemetlen élményt spórolhatsz meg, elméleti rutint szerezhetsz, kvázi, éveket okosodhatsz!

E-mail fiókunk mindig nyitva áll, bármilyen ötletet, véleményt, dicsérő szót szívesen fogadunk!

Köszönjük, hogy olvasol minket! Béke!

Motoros üdvözlettel:

Szimi & Zomax

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!