Megjelent az új KRESZ-tankönyv!

kresz-vizsga-2015Az új KRESZ Tankönyv autóvezetőknek és motorosoknak egyaránt összeállított ismeretanyag, mely a megújult hatósági KRESZ-vizsgára való felkészülést is segíti a gyakorló tesztkérdésekkel a végén.

A könyv a Nemzeti Közlekedési Hatóság által összeállított tanterv figyelembevételével készült.

Segítséget nyújt a B, A1, A2, A és AM kategóriás járművezetői vizsgára készülőknek.

Úgymond a szokásos fejezetekből áll: Közlekedési ismeretek; A járművezetés elmélete; Műszaki ismeretek; Elsősegélynyújtás; Tesztsorok.

Minden fejezet végén található egy pár oldalas kiegészítés motorosoknak. S ami a lényeges, hogy a már említett, megújult KRESZ-vizsgával kapcsolatban 55 tesztkérdést is tartalmaz.

HIRDETÉS (x)

A közlekedési helyzetekre vonatkozó kérdések rajzain az autósok szemszögéből láthatjuk az adott szituációt, itt nincsenek külön véve a motorosok.

Az interneten továbbra is a SZAKOE (Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesülete) honlapján található a megújult kérdésbank, mellyel lehet gyakorolni a vizsgára.kresz-tankonyv-2015

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!