Sons of Anarchy – Bratva: a könyv magyarul!

sons-of-anarchyNovember végén jelent meg a Sons of Anarchy - Bratva című könyv, magyar kiadásban.

 

 

A sorozat negyedik évadja után játszódó történetet Kurt Sutter, a széria vezető producere találta ki, és Christopher Golden írta meg.

A könyv címlapján Jax ül a motorján, és tart felénk fegyvert, a távoli úton pedig társait látjuk a messzeségben.

A történet úgy kezdődik, hogy Jax és Opie éppen horgásznak egy idilli napon, vagyis inkább ez olyan sörözős-dumálós-gondolkodós elvonulás egy kicsit a külvilágtól.

Éppen, hogy kiszabadultak a Stockton Állami Börtönből, ahol túlélték a kemény hónapokat és az IRA-val, valamint az orosz maffiával, a Bratva-val való súrlódásokat.

HIRDETÉS (x)

Opie elvette Lyla-t, Jax pedig eljegyezte Tara-t, de így csak még jobban kiéleződtek a kérdések benne, hiszen a szerető férj és apa, valamint SAMCRO alelnöke nem fért össze, legalábbis vér nélkül nem...

A horgászás után hazafelé tartva, vagyis vissza a városba, már kezdődik a „szokásos" nap, ami a Sons tagjainak életét illeti: autós üldözés... most éppen az oroszok... S elkezdődik az őrület úgy a könyvben, mint a képernyőn már megszokhattuk.

A regény azon a szálon fut, hogy Jax megtudja, ír féltestvére, Trinity már hónapok óta az USA-ban tartózkodik és a Bratva-gengszterekkel lóg, viszont eltűnt. Ezért Jax útra kel Nevadába – Opie és Chibs társaságában –, hogy megkeresse és hazavigye Trinity-t.

A könyv olvasmányos, jól van megírva. Csak teljesen más úgy olvasni valamit, hogy már alapból arcot kapcsolsz a szereplők nevéhez, nem pedig a képzeleted szüleményei.

Viszont, aki nem látta a sorozat korábbi évadait, nyilván nehezebb dolga van, mert nem ismeri az előzményeket, hogy a szereplők hogyan jutottak el addig a pontig, ahol most tartanak.

Mindenesetre, várható volt már, hogy azért könyvet is kiadnak a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatról.kemeny-motorosok-bratva-konyv

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!