A Sturgis Rally hivatalos festménye

A híres Harley művész, aki elsősorban fotórealisztikus festményeiről lett ismert az Egyesült Allamokban, hivatalosan is bemutatta a 2008-as Sturgis Rallyra készült legújabb festményét.

Scott Jacobs számára azért is különleges ez az alkotás, mert a modell saját lánya, Olivia volt. A mű címe: „In Your Dreams”, vagyis Álmaidban. A háttérben a Spearfish Canyon látható, ami ugyanúgy Dél-Dakota államban található, mint Sturgis, a híres motorostalálkozó helyszíne. Az előtérben álló 2008-as Harley-Davidson Heritage Softail Deluxe modell pedig a legendás motormárka 105. évfordulójának állít emléket.

Az eredeti festmény mérete nagyjából 180 x 120 cm, és több mint hat hónapig tartott az elkészítése. Scott először ceruzával, szabad kézzel felrajzolta a vázlatokat, majd egy olyan ecsettel állt neki a végleges változatnak, ami vékonyabb, mint egy fűszál. Csak így lehetséges, hogy a részletek ennyire pontosak és élesek legyenek.

HIRDETÉS (x)

Mint a Harley hivatalos művésze, Scott Jacobs az elmúlt 15 évben számos alkotással örvendeztette meg a gyűjtőket, és művei több mint 20 múzeumban is megtalálhatóak. A legújabb festmény népszerűsítésében a modell, Olivia is segít. A reprodukciók két méretben, limitált kiadásban, Scott és Olivia aláírásával kerülnek majd a vásárlókhoz. A kisebbik, kb. 46 x 66 cm méretű 595 dollárba (kb. 90 000 Ft-ba), míg a nagyobb 102 x 68,5 cm méretű 1850 dollárba (kb. 280 000 Ft-ba) kerül majd.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!