Klasszikus motoros pin-up

A férfiak már csak férfiak maradnak, számukra a motor és a nő mindig is remek párost alkottak.

 

Rengeteg garázs, műhely és iroda falát díszítik motorral pózoló nők poszterei. A század közepe felé a pin-upok hasonló célt szolgáltak. Nem csak naptárakban, magazinokban vagy falakon voltak megtalálhatóak, előszeretettel díszítettek velük motorokat vagy akár repülőket is.

A tehetséges illusztrátorok (pl. Alberto Vargas) gond nélkül megéltek a pin-up rajzolásból. A férfimagazinok, mint a Playboy is, rendszeresen tartalmaztak és a mai napig tartalmaznak pin-upokat.

 

HIRDETÉS (x)
A nőket sokszor olyan pózban, vagy alakkal ábrázolták, ami a valós életben ritkán látható. Mindig volt rajtuk elegendő ruha ahhoz, hogy a jó ízlés határain belül maradjanak, de mégis volt bennük valami rejtett erotika. A képek vagy vonalas rajzok voltak, vagy vízfestékkel festettek.

 

Rengeteg Pin-up a galériában!A klasszikus motoros pin-upok igazi műalkotások. Az ábrázolt motor gyakran Vespa robogó volt. Az itt összegyűjtött képeken bemutatott pin-upok javarészt kézzel rajzoltak, vannak régiek és újak is, de mind a hagyományos módon készültek

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!