Szerinted földünk melyik részén készült ez a kép?

vatsal kataria1Vigyázat, beugratós kérdés! Mutatjuk a cikk alján a többi motoros képet is, melyet egy tehetséges művész, Vatsal Kataria fotózott úgy, hogy ki sem mozdult otthonából.

Ez az otthon Újdelhiben van, Indiában. Vatsal nem csak fotós, hanem kiválóan ért a virtuális valóságok megteremtéséhez mindenféle kellékekkel: ragasztó, festék, makett fák, járgányok, füst, műhó és még sorolhatnám...

Külön kis világokat hoz létre egy-egy kép elkészítéséhez, s mindebben az a jó, hogy nem kell repülőjegyre költenie, vagy mondjuk szétfagyni egy jégtörő hajón, hogy eljusson az Antarktiszra, esetleg homokot nyelni a sivatagban.

HIRDETÉS (x)

Vatsal-t - nem véletlenül - bombázzák ajánlataikkal a különféle reklámcégek, hiszen kis költségvetéssel remek plakátokat tud készíteni bármilyen termékhez, extrém helyszíneket létrehozva miniatűrben.

Forrás: csajosblog.ga

Fotók: Boredpanda

Íme a stílszerűen motoros képek a művésztől:

vatsal kataria4vatsal kataria4vatsal kataria4vatsal kataria4

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!