David Uhl legújabb alkotásával az amerikai motorversenyzés előtt tiszteleg

david uhl verseny kep 1A motoros témájú képeiről elhíresült amerikai festő tavaly első ízben látogatott el a „The Race Of Gentlemen” elnevezésű versenyre, ahol régmúlt korok autó- és motorversenyeinek hangulatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az Egyesült Államok béli Wildwood-ban évente megrendezésre kerülő eseménnyel a szervezők az amerikaiak sokszínű, és izgalmas történelmének tisztelegnek. A fesztivál keretein belül egy igazi autós-motoros karnevál kerül megrendezésre, ahová David csupán azért vetődött el, hogy az ott résztvevő emberekkel találkozzon és megcsodálhassa a gyönyörű gépeket.

Az színes kavalkádban a festő rengeteget fotózott azért, hogy később ihletet merítsen annak a műnek az elkészítéséhez, melyet az esemény tiszteletére fog megalkotni. Egy igazi sorozatot szentel a jövőben majd ennek a témának, melynek első darabját már el is készítette. A kép a „Breakout”, azaz „kitörés” nevet kapta.

HIRDETÉS (x)

Az új festmény megalkotása során David Uhl Bobby Greennel, a „The Race Of The Gentlemen” egyik alapítójával és Brittney Olsennel dolgozott együtt. A kép eredetije 2016. június 9-én került bemutatásra a Harley-Davidson múzeumban.

A művész kézjegyével ellátott és számozott, vászonra nyomtatott másolatok két méretben lesznek megvásárolhatók október 16-ig, mely időpont után már nem lesznek elérhetők a reprodukciók. A kisebb verzióért 895 dollárt (255 000 Ft), míg a nagyobbért 1895 dollárt (540 000 Ft) kell fizetniük a gyűjtőknek.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!