Jessi, a Harley-Davidson új női arca

jessi the new harley davidson woman by david uhlDavid Uhl festőművész kétévente új művel bővíti „Women Of Harley-Davidson" elnevezésű kollekcióját.

 

A sorozat első darabja 1998-ban készült el a „Ruby" nevet viselő képpel, majd kétévente Ruth, Evelyn, Stella, Rose, Gloria, Pearl és Betty elnevezésű műveit ismerhette meg a nagyközönség, melyeket idén a most első alkalommal bemutatott „Jessi" követett.

A „Jessi"-t a WAVES Of WWII inspirálta, azon nők, akik büszkén szolgálták az amerikai tengerészetet.

HIRDETÉS (x)

A háttérben látható egy WWII SJN T-6 Texan típusú repülőgép, mely előtt Jessi Combs – a leggyorsabb nő, aki négy keréken ért el sikereket – áll modellt a Jim Wear, - a Rocky Mountain Motorcycle Museum munkatársa - által a fotózáshoz biztosított, 1945-ös, kimondottan a tengerészet számára készült Harley-Davidson mellett.

A kép sokszorosított változata már megvásárolható. Mindegyik példány egyedileg, kézzel aláírt és sorszámozott, melyek hitelességét külön kiállított tanúsítvánnyal igazolják. A „Jessi" bemutatásra került Uhl las vegas-i galériájában, mely alkalom után az érdeklődők három féle méretben, 1895, 3850 és 4850 dolláros áron juthattak hozzá.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amikor ilyen nyomokra bukkansz, biztos lehetsz benne, hogy van valahol a közelben egy tündérkirálykisasszony. Mezítláb....
Bővebben...
Barn find. Ez az angol kifejezés. Egy nagyon jó barátom apjának haverjánál volt egy ilyen....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!