Miért vannak nők a motorok mellett?

Azt szokták mondani, egy szép nővel sokmindent el lehet adni, a nővel egy újfajta megközelítésből láthatjuk, vagy láttathatjuk a motort, esetleg a nő stílusával a motor stílusára is utalhatunk.

Ez persze nem csak a motorokra igaz. Említhetném itt akár a hot rodokat, a klasszikus amerikai autókat, a repülőgépeket, vagy bármilyen más járművet.

Ami számomra a mai napig meglepő és érthetetlen dolog, hogy valahogy itthon esztétikus nőt pakolni a motor mellé nem egy nagyon elterjedt dolog még. Néhol már maga a tény, hogy egyáltalán nőt pakoljanak mellé, megrökönyödés tárgya.

HIRDETÉS (x)

Olyat sokszor láthatunk – nemcsak a motorok esetében – hogy mindenféle ki tudja honnan szalajtott, felfújt hölgyeményeket pózoltatnak a jármű mellett, de kérdem én hol van abban az esztétika, a sokszínűség, az ízlés és a stílus???

Nőként igencsak furcsállom ezt a dolgot, és számos férfitől hallottam már hasonlókat: adott egy gyönyörű motor, és ott pózol mellette egy 685. szőke, szilikon-botox kombó barbie. Végülis, ez is lehet koncepció…
Lehet megkövezni ezért a véleményért, csak tessék!

Ennek a miértje több vonalon is visszavezethető:

  1. Ez maga a koncepció
  2. A fotósnak nincs jobb ötlete
  3. Nekik ez tetszik – jogos lehet, hisz ízlések és pofonok
  4. Úgy gondolják nincs megfelelő lány a színesítés céljára
  5. Úgy vannak vele, hogy mindegy a tálalás, 90-60-90 elég és nem kell semmi más

De, ha őszinték vagyunk, beláthatjuk, sok esetben célravezetőbb, esztétikusabb és figyelemfelkeltőbb nem egy sztenderd cicababával bemutatni egy dolgot, ami, sok esetben teljesen egyedi alkotás. Ezzel magát az alkotást is megtiszteljük és kilépünk a sorból.

Amint azt már említettem természetesen vannak motor típusok, ahol a fent említett tömegkülső a hatásos, de nem minden esetben.

Nézzünk szét kicsit külföldön, és máris látjuk a különbségeket. Általában sokkal jobban kedvelik valamilyen alternatív, vagy akár klasszikus pin-up lánnyal bemutatni a járművet ennek a szubkultúrának a részeként, ami színesség és érdekessé teszi az adott környezetet.

Miért pin-up, mindig csak pin-up, pin-up, pin-up?

Mert ezek a dolgok valójában összefüggnek. Ráadásul a pinup a nőiesség, burkolt erotika és érdekesség bemutatására az egyik legjobb eszköz. Hogy az adott lány maga is ebben a kultúrában él, szereti, vagy épp csak modellként kérték fel egy ilyen stílusra, úgy tapasztalom, manapság majdhogynem lényegtelen, mert a hangsúly a végeredményen van. Ha a végeredmény hatásos, frappáns, akkor elértük a célunkat, és megszületik két alkotásból: a motorból és a lányból, egy harmadik: az összkép, a hangulat.

Forrás: Pin-up.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!