Szex, drog, motorok

Két biker csaj, akik végigmotorozzák Amerikát egy álomért. A Me and Will című film ennél sokkal bonyolultabb lélektani mélységekkel bír.

A koksz és a piálás, ami összehozza Jane-t és Willt – az elvonón találkoznak. De a legfontosabb, ami összeköti őket, a motorozás szerelme. Mindkettőjüknek megvannak a saját démonaik, amelyek ellen sokszor nincs erejük küzdeni. Az ellenállásuk megtörik, és az emlékektől a tudatlan kábulatba menekülnek.

De akkor felbukkan egy cél, ami mindkettőjüket tűzbe hozza: az Easy Riders című film álommocija, az USA lobogója a vágyakozó bikerináknak. Will tudja, hol van a vas. Itt van hát az álom: 1080 km motoron a gyönyörű vasparipához.

HIRDETÉS (x)

Jane erős drogfüggő. Gyors Eddie-vel, akit sokak örömére Patrick Dempsey alakít, furcsa szerelmespárt alkotnak. A kapcsolatuk alapja a szex és a drog. Az érzelmeket, melyek léteznek köztük, mégis beárnyékolja a bűnös függőség. Jane-t az apja kísérti, nem tud szabadulni a gyerekkorától, amikor a perverz disznó zaklatta. Hiába él máshol, a múlt árnyai mindig megtalálják. A lány író, aki papírra veti a történetét. „A titkok megölnek.” – írja Jane. Ha nem mondhatja el, hát talál egy másik csatornát: az írást.

Will valamivel szerencsésebb. Elragadja az éjszaka, de korántsem annyira, mint barátnőjét. Az álomgéphez az apján keresztül vezet az út, akivel imádták egymást. Will anyja pszichológiai eset, kényszerességben szenved. Elvette a kislányt az apjától, és a maga beteges világában nevelte fel.

A film különböző függőségekről szól, arról, hogyan próbálják legyőzni önmagukat a szereplők. Az út nemcsak Amerika országútjain át vezet, hanem a lelkük legmélyéig hatolnak a kilométerek – külső és belső utazás is egyben.

Egy pillanatra elhisszük, hogy sikerül nekik. Talán minden jóra fordul, gondolja a reményteli néző. Legyőzik a gonosz szellemeket, mert szembenéznek velük. Emellett pedig őrült kalandokat élnek át együtt, s válnak barátokká.

Már közel a cél, és a szerelem húrjai is megpendülnek. De aztán kiderül, az élet sokszor túl nehéz ahhoz, hogy elviseljük, és mégis erősebbek voltak a démonok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!