Harleys szuperhős

Kinek mi jut eszébe arról, ha azt hallja: Captain America?

A legtöbb motoros valószínűleg rögtön a ma már klasszikusnak számító Szelíd motorosok című filmre asszociál, amiben Peter Fonda motorja a Captain America egy Harley Panhead, melynek fényezését az amerikai zászló ihlette.

A képregény fanoknak azonban valami egészen más ugrik be. Számukra Captain America egy II. Világháborús szuperhős, akiről idén film is készül.

A Captain America – The First Avenger című filmet most forgatják London mellett olyan híres színészekkel, mint Bruce Willis, Nicolas Cage és Chris Evans, aki a főszerepet játssza a filmben. Evanst, azaz Captain Americát többször láthatjuk majd a film során egy Harley-Davidsonon.

HIRDETÉS (x)
A motor veteránnak tűnik, azonban a látszat csal. A filmben szereplő motor a Harley WLA replikája. Alapja egy Harley-Davidson Cross Bones, amit a H-D múzeum szakemberei segítettek történelmileg autentikussá tenni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!