Harleys szuperhős

Kinek mi jut eszébe arról, ha azt hallja: Captain America?

A legtöbb motoros valószínűleg rögtön a ma már klasszikusnak számító Szelíd motorosok című filmre asszociál, amiben Peter Fonda motorja a Captain America egy Harley Panhead, melynek fényezését az amerikai zászló ihlette.

A képregény fanoknak azonban valami egészen más ugrik be. Számukra Captain America egy II. Világháborús szuperhős, akiről idén film is készül.

A Captain America – The First Avenger című filmet most forgatják London mellett olyan híres színészekkel, mint Bruce Willis, Nicolas Cage és Chris Evans, aki a főszerepet játssza a filmben. Evanst, azaz Captain Americát többször láthatjuk majd a film során egy Harley-Davidsonon.

HIRDETÉS (x)
A motor veteránnak tűnik, azonban a látszat csal. A filmben szereplő motor a Harley WLA replikája. Alapja egy Harley-Davidson Cross Bones, amit a H-D múzeum szakemberei segítettek történelmileg autentikussá tenni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amilyen szépen indult a december, annyira nem karácsonyi most az időjárás hangulata. Jövő hétre meg...
Bővebben...
Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!