Hamis Ducati szélesvásznon

Az egyik legújabb hollywoodi sikerfilmben minden megvan, ami az egész estés szórakozáshoz kell: Tom Cruise, Cameron Diaz, pörgős akciójelenetek.

A Kéjjel Nappal készítői, hogy fokozzák az izgalmat, megspékelték a filmet némi motoros üldözéssel is. Tom Cruise egy Ducati Hypermotard nyergében igyekszik maga mögött hagyni üldözőit. Egy aprócska gond azért mégis csak akad ebben a szép tengerentúli történetben. A Ducati igazából nem is Ducati. Mivel a készítők a Hypermotardot túl sérülékenynek ítélték az ugratásokkal tűzdelt jelenetek felvételéhez, így egy honfitársat, egy Aprilia SXV550-et maszkíroztak Ducatira.
HIRDETÉS (x)

A filmről megjelent fotón jól látszanak az Aprilia vonásai: Cruise lába mögött, a blokkon kivehető az Aprilia felirat, Cameron alól hiányzik a térhálós váz, nem stimmelnek a leömlők, jobb oldalt van a lengőkar, egy szakavatott szempár pedig valószínűleg még több eltérést észrevesz. Arról eddig nincs információ, hogy a Ducati mennyire örült ennek a változtatásnak.

Végülis, ha a színészeknek lehet dublőre, a főszereplő motornak is, nem?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...
Mielőtt lemaradok... Hétvégén farsangolni voltunk. Mivel a héten még mindig betegek voltunk - hol a gyerekek,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!