Kiszivárogtak az első felvételek Batman denevérmotorjáról

batman uj motorjaJanuár végén hivatalosan is elkezdődött Matt Reeve The Batman című új filmadaptációjának a felvétele, amelyben a denevérembert Robert Pattinson játsza majd.

Lassan szivárognak az információk az új Batman film részleteiről. Hogy Robert Pattinson mellett egy új szereplő, Jayme Lawson is csatlakozott a stábhoz, az még novemberben volt újdonság. Talán csak véletlen, hogy az új karaktert a filmben Bellának hívják majd, pont úgy, mint Pattinson szerelmét a Twilight filmekben. Talán véletlen, talán nem, de az biztos,hogy az eredeti Batman képregényben nincs Bella nevű szereplő.

A frissen diplomázott színésznő olyan hírességekhez csatlakozott a stábban, mint Pattinson, Paul Dano, aki Riddler-t játsza majd, Colin Farrell mint a Pingvin, Jeffrey Wright mint James Gordon és Andy Serkis mint Alfred Pennyworth, valamint Zoe Kravitz, mint Catwonan.

HIRDETÉS (x)

Hogy mi lesz a szerepe, hogy ő is egy szuperhős lesz vagy csak egy földi halandó, egyelőre még nem átulták el a film készítői. A film premierje egyébként 2021 június végére várható.

Batman új ruhájáról maga a rendező osztott meg sejtelmes felvételt még a forgatás első napján. Túl sok ugyan nem látszik belőle, de hogy látványos lesz, az már egészen biztos.

A Twitteren pedig kiszivárgott egy rövid felvétel a forgatásról, amelyben két motoros látható, akik nagy valószínűséggel a Batman-t és Catwomant alakító színészek kaszkadőrjei, és ezen a felvételen egy nem túl látványos motoros burulás is látható. Remélhetőleg a kész filmre ezt a jelenetet is feltuningolják majd, ahogy a motorok is jelentős optikai tuningon estek át. Előzetes tippek szerint egy átalakított Harley-Davidson és egy BMW kap szerepet a filmben.

Forrás, képek: Variety , gizmodo

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!