Kiváncsi vagy hogy alakul át egy motor az új Fast and Furious 9-ben?

fast and furious 9 fast saga cimlapIdén májusra várható a Fast Saga immár kilencedik epizódja a mozikba, aminek nemrég megjelent az első szinkronos előzetese. Szakértők szerint egy jól sikerült montázst készítettek az eddigi Fast and Furious filmekből.

Nálunk Halálos Iramban címmel robbant be a köztudatba 2001-ben a Justin Lin által rendezett amerikai akciófilm, ami mára igazi franchise lett. Az első film óta elteltközel 20 év alatt a Fast saga dollármilliárdokat hozott alkotóinak.

A főszerepben sok nő álma, Vin Diesel Dominic Toretto szerepében illegális utcai gyorsulási versenyeken vesz részt, és ezzel szemet szúr a zsaruknak. Aztán a többi részben mindenféle bonyodalmak történnek, de a lényeg úgyis a rengeteg akció meg a kigyúrt, jóképű színészek és csinos, lenge öltözetű színésznők.

HIRDETÉS (x)

A kilencedik részben Vin Diesel egy új ellenséggel néz majd szembe. Jelen esetben épp a saját öccse próbál az életére törni, akit John Cena alakít. Persze feltűnnek a régi ismerős szereplők is, mint Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Sung Kang, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel és Helen Mirren is.

Habár a film elsősorban az agyontunigolt autókban tobzódik, a motorok sem maradhatnak ki és persze kellett a filmbe egy motoros nő is. Michelle Rodrigez Letty Ortiz szerepében már nem DVD lejátszókat és olajtartályokat lop, hanem igazi utcai harcossá fejlődött az évek alatt. A legújabb részben egy Yamaha YZ450F nyergében fog hódítani, ami persze azt is jelenti, hogy sokkal több off-road jelenetre is számíthatunk.

fast and furious 9 fast saga yamaha

A leglátványosabb motoros jelenetről pedig még nem is esett szó, de persze szavakkal nehéz is lenne leírni. Nézd csak, hogy hogy kerüli el a kamionnal való ütközést ez a motoros!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!