Kiváncsi vagy hogy alakul át egy motor az új Fast and Furious 9-ben?

fast and furious 9 fast saga cimlapIdén májusra várható a Fast Saga immár kilencedik epizódja a mozikba, aminek nemrég megjelent az első szinkronos előzetese. Szakértők szerint egy jól sikerült montázst készítettek az eddigi Fast and Furious filmekből.

Nálunk Halálos Iramban címmel robbant be a köztudatba 2001-ben a Justin Lin által rendezett amerikai akciófilm, ami mára igazi franchise lett. Az első film óta elteltközel 20 év alatt a Fast saga dollármilliárdokat hozott alkotóinak.

A főszerepben sok nő álma, Vin Diesel Dominic Toretto szerepében illegális utcai gyorsulási versenyeken vesz részt, és ezzel szemet szúr a zsaruknak. Aztán a többi részben mindenféle bonyodalmak történnek, de a lényeg úgyis a rengeteg akció meg a kigyúrt, jóképű színészek és csinos, lenge öltözetű színésznők.

HIRDETÉS (x)

A kilencedik részben Vin Diesel egy új ellenséggel néz majd szembe. Jelen esetben épp a saját öccse próbál az életére törni, akit John Cena alakít. Persze feltűnnek a régi ismerős szereplők is, mint Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Sung Kang, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel és Helen Mirren is.

Habár a film elsősorban az agyontunigolt autókban tobzódik, a motorok sem maradhatnak ki és persze kellett a filmbe egy motoros nő is. Michelle Rodrigez Letty Ortiz szerepében már nem DVD lejátszókat és olajtartályokat lop, hanem igazi utcai harcossá fejlődött az évek alatt. A legújabb részben egy Yamaha YZ450F nyergében fog hódítani, ami persze azt is jelenti, hogy sokkal több off-road jelenetre is számíthatunk.

fast and furious 9 fast saga yamaha

A leglátványosabb motoros jelenetről pedig még nem is esett szó, de persze szavakkal nehéz is lenne leírni. Nézd csak, hogy hogy kerüli el a kamionnal való ütközést ez a motoros!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!