A faterok motorjai továbbra is a garázsban maradnak

wild hogs 2 012007 egyik legviccesebb mozifilmje, a Faterok motoron egy ideig úgy nézett ki, hogy visszatér a mozivászonra egy második résszel, aztán az egészből nem lett semmi. Kénytelenek leszünk lemondani arról, hogy újabb kalandokban láthassuk viszont a kétballábas öregeket.

A kapuzárási pánikon időközben túljutott hősök újabb története sokakat érdekelne, mivel az első részt is rengetegen látták. A Wild Hogs anno 250 millió dolláros bevételt produkált, melyen felbuzdulva Walt Becker rendező megszellőztette azt a hírt, hogy az első részt meglovagolván folytatása is lesz a dolognak.

Dél-Amerikában vették volna fel a film jeleneteit, és még Travolta is rábólintott a dologra, pedig ő híres arról, hogy utálja, ha egy kasszasikernek folytatólagos részt készítenek. Már a címe is megvolt az új résznek, ami a sokatmondó Bachelor Ride (barchelor = agglegény, nőtlen férfi) lett volna, de aztán az utolsó pillanatban lefújták az egészet.

HIRDETÉS (x)

A film gyártója, a Disney több egyéb filmötlettel is kitömte a fiókjait, így voltak olyan témák, melyekre szívesebben áldoztak időt és pénzt, mint az öregedő bikerek történetére. Több ilyen tologatás is volt az elmúlt években, Valószínűleg most is ez történhetett. A nagyobb siker és profit reményében mindenki mással akar inkább foglalkozni.

Reméljük, azért eljön annak is az ideje, hogy viszontláthatjuk a John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence és William H. Macy által megszemélyesített szabadulni vágyókat. A naptárat azért figyeljék a filmesek, mert a végén motorok helyett majd csak gurulós járókerettel tudnak repeszteni a kisöregek, mondjuk a Very Old Men’s Ride-ban.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!