Ősszel jön a leszbikus Batwoman

batwoman ruby rose motorcycleA valóságban is leszbikus színésznő, Ruby Rose alakítja Batwomant, Kate Kane-t, az ősszel induló sorozatban, a CW televíziós csatornán. Nagyon sok gyűlölködő kommentet kapott a színésznő a szerep miatt…

A DC-képregényhősök univerzumának újabb tagja kel életre Batwoman személyében, akit Ruby Rose színésznő alakít – többek között a John Wick: 2. felvonás, A kaptár – Utolsó fejezet, illetve a Meg – az őscápa című alkotásokból ismerheti a nézőközönség.

A csajbatman saját sorozatot kapott, s már az előzetes polgárpukkasztásként hatott, s elkezdték támadni az egyébként is leszbikus Ruby Rose-t – emiatt törölte magát a Twitterről.

HIRDETÉS (x)

A történet szerint, Bruce Wayne-nek van egy unokahúga, Kate Kane, aki mint látható, nem ijed meg akárkitől, hiszen nagyon jól harcol. Az apjának, Jacob Kane-nek van egy biztonsági cége, a Crows Private Security – itt dolgozik főhősnőnk.

Az egyik kolléganőjét, aki történetesen a volt barátnője, elrabolják, s ekkor találja meg a Wayne-kúriában Batman barlangját – a férfiszerkót kicsit átalakítja, és lőn, megszületik Batwoman.

Gothamnek régóta szüksége van már egy új védelmezőre, hiszen a denevérember eltűnése óta, nem volt, aki rendet tegyen. A városlakók megkapják hát Kate Kane-t, aki vagány, utcai harcos stílusával és csípős nyelvével méltó az új igazságosztó szerepére.

batwoman ruby rose motorcycle1

Kirúgták a katonai iskolából, ezért tér vissza Gotham City-be. Természetesen, megvan az ellenpólus, a szőke, dögös rossz csaj szerepében, akivel Kate-nek meg kell küzdenie.

Ruby Rose mellett, játszik még a sorozatban Dougray Scott, Elizabeth Anweis, Meagan Tandy, Rachel Skarsten, Camrus Johnson, Nicole Kang, és így tovább…

Ruby Rose Langenheim egyébként nem csak színésznő, hanem modell és műsorvezető is. Melbourne-ben született 1986. március 20-án. Ausztrál televíziós műsorokat vezetett, s a Milk and Honey szintén ausztrál divatcég olyan kollekciót adott ki, amely Ruby stílusát tükrözi.

Elkezdett érdeklődni a filmezés iránt, s 2013-ban együtt játszott Christina Ricci-vel, az Around the Block című filmben. Innentől pedig szépen kapaszkodott fel azon a bizonyos létrán… és jöttek az egyre jobb és jobb szerepek.

batwoman ruby rose

A leszbikusság: Rose 12 évesen jött rá arra, hogy inkább a lányokat szereti. Volt, hogy megverték, kórházba is került emiatt, de ahogyan teltek az évek, odáig jutott a dolog, hogy beválasztották a „25 Legmeghatározóbb Meleg és Leszbikus Ausztrál” soraiba.

Tavaly Magyarországon forgatott, s kórházba került egy füldugó miatt, ami beleragadt a fülébe – ekkor látta, milyen állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben. Annyira megrendítette a színésznőt a dolog, hogy orvosi eszközöket, illetve játékokat vásárolt a kórháznak.

Forrás: Port.hu, Wikipédia
Fotók: NBC News, Comic Book, BBC

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!