Ősszel jön a leszbikus Batwoman

batwoman ruby rose motorcycleA valóságban is leszbikus színésznő, Ruby Rose alakítja Batwomant, Kate Kane-t, az ősszel induló sorozatban, a CW televíziós csatornán. Nagyon sok gyűlölködő kommentet kapott a színésznő a szerep miatt…

A DC-képregényhősök univerzumának újabb tagja kel életre Batwoman személyében, akit Ruby Rose színésznő alakít – többek között a John Wick: 2. felvonás, A kaptár – Utolsó fejezet, illetve a Meg – az őscápa című alkotásokból ismerheti a nézőközönség.

A csajbatman saját sorozatot kapott, s már az előzetes polgárpukkasztásként hatott, s elkezdték támadni az egyébként is leszbikus Ruby Rose-t – emiatt törölte magát a Twitterről.

HIRDETÉS (x)

A történet szerint, Bruce Wayne-nek van egy unokahúga, Kate Kane, aki mint látható, nem ijed meg akárkitől, hiszen nagyon jól harcol. Az apjának, Jacob Kane-nek van egy biztonsági cége, a Crows Private Security – itt dolgozik főhősnőnk.

Az egyik kolléganőjét, aki történetesen a volt barátnője, elrabolják, s ekkor találja meg a Wayne-kúriában Batman barlangját – a férfiszerkót kicsit átalakítja, és lőn, megszületik Batwoman.

Gothamnek régóta szüksége van már egy új védelmezőre, hiszen a denevérember eltűnése óta, nem volt, aki rendet tegyen. A városlakók megkapják hát Kate Kane-t, aki vagány, utcai harcos stílusával és csípős nyelvével méltó az új igazságosztó szerepére.

batwoman ruby rose motorcycle1

Kirúgták a katonai iskolából, ezért tér vissza Gotham City-be. Természetesen, megvan az ellenpólus, a szőke, dögös rossz csaj szerepében, akivel Kate-nek meg kell küzdenie.

Ruby Rose mellett, játszik még a sorozatban Dougray Scott, Elizabeth Anweis, Meagan Tandy, Rachel Skarsten, Camrus Johnson, Nicole Kang, és így tovább…

Ruby Rose Langenheim egyébként nem csak színésznő, hanem modell és műsorvezető is. Melbourne-ben született 1986. március 20-án. Ausztrál televíziós műsorokat vezetett, s a Milk and Honey szintén ausztrál divatcég olyan kollekciót adott ki, amely Ruby stílusát tükrözi.

Elkezdett érdeklődni a filmezés iránt, s 2013-ban együtt játszott Christina Ricci-vel, az Around the Block című filmben. Innentől pedig szépen kapaszkodott fel azon a bizonyos létrán… és jöttek az egyre jobb és jobb szerepek.

batwoman ruby rose

A leszbikusság: Rose 12 évesen jött rá arra, hogy inkább a lányokat szereti. Volt, hogy megverték, kórházba is került emiatt, de ahogyan teltek az évek, odáig jutott a dolog, hogy beválasztották a „25 Legmeghatározóbb Meleg és Leszbikus Ausztrál” soraiba.

Tavaly Magyarországon forgatott, s kórházba került egy füldugó miatt, ami beleragadt a fülébe – ekkor látta, milyen állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben. Annyira megrendítette a színésznőt a dolog, hogy orvosi eszközöket, illetve játékokat vásárolt a kórháznak.

Forrás: Port.hu, Wikipédia
Fotók: NBC News, Comic Book, BBC

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!