Heavy Túra – film a rénszarvas-daráló metálbandáról

heavy tura film 2019Tudom, hogy hangzik a cím, de ne ijedj meg, nem egy vadiúj trancsírozós horrorfilmről van szó, hanem egy finn vígjátékról, főszerepben az Impaled Rektum metálbandával, akik életük első fellépésére indulnak - 12 éve létezik a banda...

A szimfonikus, poszt-apokaliptikus, rénszarvas daráló, extrém harcos, pogány skandináv-félszigeti metált játszó Impaled Rektum nevezetű banda tagjai egy finn faluban élik mindennapjaikat. Khm… Koncert?!

Csupán 12 éve létezik a banda, de még egyetlen koncertet sem adtak. Ahogyan a bemutatóban látható, próba után a mama főztjét eszik, s a faluban – finoman szólva – lúzereknek nézik őket.

HIRDETÉS (x)

De, egyszer mindenkire rámosolyog a szerencse: egy norvégiai metálfesztivál, a Northern Damnationl fejesével hozza össze őket a sors kegyes keze.

Az egész falu lázban ég, hiszen nagy dolog történt: szülöttjeik a hírnév küszöbére léptek. Egy ponton azt hisszük, ott is maradnak, azon a bizonyos küszöbön, a kispadon, hiszen útközben kapják a telefonhívást, miszerint mégsem zenélhetnek a fesztiválon.

De ők csak azért is! Nem adják fel, folytatják útjukat, ami bővelkedik őrültségekben. De, mint látható, a szerelmi szálat azért nem hagyták ki a vígjátékból, hiszen egyik főszereplőnk egy igazi szőke, finn szépség után epekedik – mint sokan mások a faluban…

heavy tura film1 2019

Szóval, lesz itt minden – metál, hajrázás, arcfestés, szerelem, őrület, bánat és még sorolhatnánk… Már játszák a mozik a flmet!

Forrás, fotó: port.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!