Heavy Túra – film a rénszarvas-daráló metálbandáról

heavy tura film 2019Tudom, hogy hangzik a cím, de ne ijedj meg, nem egy vadiúj trancsírozós horrorfilmről van szó, hanem egy finn vígjátékról, főszerepben az Impaled Rektum metálbandával, akik életük első fellépésére indulnak - 12 éve létezik a banda...

A szimfonikus, poszt-apokaliptikus, rénszarvas daráló, extrém harcos, pogány skandináv-félszigeti metált játszó Impaled Rektum nevezetű banda tagjai egy finn faluban élik mindennapjaikat. Khm… Koncert?!

Csupán 12 éve létezik a banda, de még egyetlen koncertet sem adtak. Ahogyan a bemutatóban látható, próba után a mama főztjét eszik, s a faluban – finoman szólva – lúzereknek nézik őket.

HIRDETÉS (x)

De, egyszer mindenkire rámosolyog a szerencse: egy norvégiai metálfesztivál, a Northern Damnationl fejesével hozza össze őket a sors kegyes keze.

Az egész falu lázban ég, hiszen nagy dolog történt: szülöttjeik a hírnév küszöbére léptek. Egy ponton azt hisszük, ott is maradnak, azon a bizonyos küszöbön, a kispadon, hiszen útközben kapják a telefonhívást, miszerint mégsem zenélhetnek a fesztiválon.

De ők csak azért is! Nem adják fel, folytatják útjukat, ami bővelkedik őrültségekben. De, mint látható, a szerelmi szálat azért nem hagyták ki a vígjátékból, hiszen egyik főszereplőnk egy igazi szőke, finn szépség után epekedik – mint sokan mások a faluban…

heavy tura film1 2019

Szóval, lesz itt minden – metál, hajrázás, arcfestés, szerelem, őrület, bánat és még sorolhatnánk… Már játszák a mozik a flmet!

Forrás, fotó: port.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...
Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!