Traffik - brutál thriller egy motoros bandáról

traffik movie 2018A Traffik című, 2018-ban bemutatott thrillerhez képest a Sons of Anarchy leánymese habbal a tetején. A motorosok a legsötétebb, legmocskosabb dologgal foglalkoznak: emberkereskedelemmel.

A Traffik című filmet annak ajánlatos megnéznie, aki bírja a brutális jeleneteket – a vért, a kegyetlenséget, hiszen a banda nőket rabol- és ad el. Ugyanakkor, rávilágít a sajnálatos valóságra, ami a világban igazából zajlik.

A filmet Deon Taylor rendezte, és láthatunk benne ismerős arcokat a színészek között, akik sok-, itthon is látható sorozatokban szerepeltek. A szereplők között vannak: Adrian Bustamante, Dawn Olivieri, Laz Alonso, Lorin McCraley, Luke Goss, Missi Pyle, Omar Epps, Paula Patton, Priscilla Quintana, Scott Anthony Leet, William Fichtner.

HIRDETÉS (x)

A történet a következőképpen szól: Brea újságíró, akit éppen a film elején rúgnak ki félig-meddig, pontosan a születésnapján. A szerelmével, John-al elmennek egy romantikus hétvégére vidékre, de közben összeakadnak egy benzinkúton egy motoros banda tagjaival, akikkel John-nak konfliktusa lesz.

Brea pedig egy láthatóan szétdrogozott csajjal találkozik a mosdóban, aki próbál segítséget kérni. Itt indul a baj! Brea és John rájönnek a motoros banda „foglalkozására”, s innentől hajtóvadászat indul a pár ellen.

A főszereplő csajból előjön az ősi védekező ösztön, és megpróbál megszökni. Lesz itt minden: verekedés, gyilkolás, korrupció… Mondhatni, Brea első kézből kap egy szörnyű sztorit, mint újságíró.

Ez a film tehát, az emberkereskedelemre próbálja felhívni a figyelmet, s persze, a motoros banda csak egy kis része a nagy egésznek, a kiépült hálózatnak, ami szerte a világon ágazik szét.

Forrás: IMDb
Fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!