Venom, akinek a motoros újságíró a gazdateste...

venom tom hardy motorcycle... és megszeretik egymást. A Venom című filmet nemrégiban mutatták be a mozikban, s a főszereplő Tom Hardy egy tetovált, motoros oknyomozó újságírót játszik, aki bizony, a gazdateste lesz egy idegen parazitának. Láttad már a filmet?

A Venom című filmes alkotást pár napja volt szerencsém megnézni. Kár volt! Minden idegesített benne, tehát nem kikapcsolódást nyújtott számomra, hanem bosszúságot.

A Pókember-képregényből, illetve filmből ismert Venom egy űrbéli parazita, akinek gazdatestre van szüksége, hogy életben maradjon, illetve kommunikálni tudjon más létformákkal.

HIRDETÉS (x)

A Venom a neve, nem a fajtája, mert lesz benne egy gonosz parazita is, akinek elfelejtettem a nevét. Ezek a lények, miközben marionett bábuként használják az emberi testet és tudatot, közben folyamatosan felemésztik gazdájuk szervezetét.

A főszereplő Eddie Brock (Tom Hardy), aki oknyomozó újságíró, az Élet nevezetű cég vezetőjének sáros dolgai után nyomoz, majd beleköltözik Venom, akivel először hadilábon állnak, majd barátok lesznek. (Miközben felemészti a szervezetét, de nem baj...) És a túlzott komikusság, ami Eddie-re jellemző, már visszatetszővé válik...

A női főszerepben Michelle Williamst láthatjuk, tehát adott a szerelmi szál is, mint mindig. Nagyon idegesített, hogy a haja hajszálpontosan középen van elválasztva, és mindig tökéletes. Tudjuk, a Taft...

venom tom hardy

Szóval, peregnek-forognak az események, de olyan hirtelenséggel, és olyan fordulatokkal, amiket előre meg tudtam mondani – egy kaptafa, ahogyan mondani szokás... Már szinte untam az egészet, de ha egyszer elkezdtem, végignéztem.

Nem volt nagy élmény, mert minden előrelátható volt és túlzottan tökéletes... Mindegy, a lényeg, hogy kész a Marvel-univerzum újabb filmes darabja... De legalább, sok hajmeresztő motoros trükk/jelenet volt benne...

Fotó: BikeBound, youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!