A motoros csaj bugyiban menekül – de mi elől?

az egyezseg honda motorAz egyezség című film csupa horror, borzongás és találgatás. Nem tudod, ki a gyilkos – élő-e vagy holt. A dögös motoros csaj, megbosszulja testvére halálát. És persze, egyszál semmiben menekül egy 1970-es Hondával...

The Pact – Az egyezség című filmet még 2012-ben készítették – nemrég találtam rá. Két nővérről szól, akik nem szólnak egymáshoz hosszú évek óta, de anyjuk halálakor kénytelenek rá.

Nicole és Annie, az anyjuk régi házában találkoznának, de mire Annie odaér motorjával, a testvére sehol. Innen kezdődik a pokol – parajelenségek, látomások, őrült álmok gyötrik Annie-t, aki azt gondolja, Nicole – a szokásos módon – csupán lelépett, itthagyva a kislányát.

HIRDETÉS (x)

Így Annie-nek, nem csak az eddig nem igazán gyakorolt nagynéni szerepével kell szembenéznie, hanem valami sokkal rosszabbal. Kísértettel, pszichopatával? - Mindkettő vagy egyik sem?

Egy szörnyű titok lappang anyjuk múltjában, s a végére kell járni! 2012-ben Ross M. Dinerstein rendezte, s a főszerepekben Caity Lotz (Annie), Agnes Bruckner (Nicole), Casper Van Dien (Bill Creek) láthatóak.

az egyezseg horror film 2012

Annie a magányos motorost testesíti meg, akinek megvan a múltja, s nem valami barátkozós típus. Küzdelme önmagával, a paranormális erőkkel, egy brutális vég előszelei.

az egyezseg horror film

A teljes film megtalálható a youtube-on. Nézz bele, vagy nézd meg!

Forrás: port.hu
Fotók: Horrorpedia, IMCDb.org

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!