Top Gun - Tom Cruise vadászgép helyett motoron

tom cruise top gun maverick3Tom Cruise újra eljátsza Pete „Maverick” Mitchell-t, a Top Gun újabb részében. Igaz, még sokat kell rá várni, de a lényeg, csajok, hogy nem csak vadászgépen fog virítani, hanem motoron is.

A Top Gun: Maverick című filmet majd csak 2020 nyarán láthatják a nézők, de folyamatosan szivárognak ki a forgatásról a lesifotók. Így kapták le Tom Cruise-t, a motoron feszítve is.

Régen volt már 1986, amikor a nagy sikerű Top Gun a mozikba került, s lányok milliói olvadoztak a képernyők, no meg a mozivásznak előtt a fiatal, jóképű Tom Cruise láttán, aki ráadásul vadászpilótát alakított, ami csak nyomott a latba.

HIRDETÉS (x)

Több mint 30 év elteltével, Maverick már vadászpilótákat oktat, s valószínűleg a film története az lesz, hogyan kell harcolniuk manapság a pilótáknak a drónok térhódításával, amelyek elveszik a munkájukat.

Az új Top Gun-t Joseph Kosinski rendezi, akinek a nevéhez fűződik az Örökség és a Feledés című film is. A szereplőgárdát nem cserélték le teljesen, ugyanis az első részből már jól ismert arcok, persze szintén idősebben, néznek majd velünk szembe: Ed Harris, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Jon Hamm. És az újoncok: Miles Teller, Glen Powell, Lewis Pullman, Manny Jacinto.

Az eddig kiszivárgott fotókon, már láthatták a rajongók, amint Cruise vérbeli pilótákkal beszélget, s a névre szóló vadászgépét is:

tom cruise top gun maverick2tom cruise top gun maverick2

A motoros jeleneteket pedig, Erik Davisnek és Sarah Keil-nek köszönhetjük, akik örömmel tették fel Twitter-oldalukra, a bomber dzsekiben motorozó színészt:

Forrás: IGN, hetediksor.hu
Fotók: Sarah Keil twitter, hetediksor.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!