Lady Gaga és Bradley Cooper szerelmesen motorozik

lady gaga and bradley cooperKét világsztár egy filmmusicalben: Lady Gaga és Bradley Cooper játszik szerelmespárt, a Csillag születik című filmben. Remek dalok, dráma, motorozás és persze, az amerikai produkciók elengedhetetlen kelléke, a szerelemért való harc.

Október 4-től játszák a mozikban a Csillag születik című filmes musicalt, amelyben Bradley Cooper nem csak főszereplő, hanem rendező és társ-forgatókönyvíró is egyben.

Női társát pedig, Lady Gaga alakítja, aki nem csak dalairól, hanem extravagáns stílusáról ismert, és az átlagos kinézetű, barna hajú lány szerepében valahogy hihetetlen elképzelni/látni.

HIRDETÉS (x)

A film története az, amit már előttük sokan eljátszottak: Jackson Maine (Bradley Cooper) híres énekes, akit a pia és a turnézás tönkretett. De a show businessnek mennie kell! Megismerkedik egy naiv, önbizalomhiányos énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a tehetséget.

Természetesen segíti mindenben a fiatal lányt, s közben szépen lassan beleszeret. Kettőjük viszonya egyre szenvedélyesebb lesz, majd jön a távolodási fázis, hiszen a tehetség lassan kezd önmagára ébredni és kiáll a világ elé, hatalmas sikert aratva.

A popdíva előtt, ezt a történetet – 1937 óta - már olyan színésznők főszereplésével forgatták le, mint Janet Gaynor, Judy Garland, Barbara Streisand.

Cooper eredetileg Beyoncé-t akarta a főszerepbe, de az énekesnő nem tudta elvállalni a turnéja miatt. Sőt, az a hír járja, hogy a rendező Clint Eastwood lett volna... No, de az élet másképp döntött!

Ezt az új változatot a kritikusok istenítették és nem meglepő módon, esélyes lesz az Oscar-díjért való küzdelemben is.

Forrás: Port.hu
Fotó: Star Magazine

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sosem ünnepeltem a Valentin napot. Egy napba nem lehet belesűríteni a szeretetet, szerelmet. Idén ellentmondtam...
Bővebben...
Egy ilyen csomag érkezett. Alig várom, hogy hozzá kezdjek
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!