Lady Gaga és Bradley Cooper szerelmesen motorozik

lady gaga and bradley cooperKét világsztár egy filmmusicalben: Lady Gaga és Bradley Cooper játszik szerelmespárt, a Csillag születik című filmben. Remek dalok, dráma, motorozás és persze, az amerikai produkciók elengedhetetlen kelléke, a szerelemért való harc.

Október 4-től játszák a mozikban a Csillag születik című filmes musicalt, amelyben Bradley Cooper nem csak főszereplő, hanem rendező és társ-forgatókönyvíró is egyben.

Női társát pedig, Lady Gaga alakítja, aki nem csak dalairól, hanem extravagáns stílusáról ismert, és az átlagos kinézetű, barna hajú lány szerepében valahogy hihetetlen elképzelni/látni.

HIRDETÉS (x)

A film története az, amit már előttük sokan eljátszottak: Jackson Maine (Bradley Cooper) híres énekes, akit a pia és a turnézás tönkretett. De a show businessnek mennie kell! Megismerkedik egy naiv, önbizalomhiányos énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a tehetséget.

Természetesen segíti mindenben a fiatal lányt, s közben szépen lassan beleszeret. Kettőjük viszonya egyre szenvedélyesebb lesz, majd jön a távolodási fázis, hiszen a tehetség lassan kezd önmagára ébredni és kiáll a világ elé, hatalmas sikert aratva.

A popdíva előtt, ezt a történetet – 1937 óta - már olyan színésznők főszereplésével forgatták le, mint Janet Gaynor, Judy Garland, Barbara Streisand.

Cooper eredetileg Beyoncé-t akarta a főszerepbe, de az énekesnő nem tudta elvállalni a turnéja miatt. Sőt, az a hír járja, hogy a rendező Clint Eastwood lett volna... No, de az élet másképp döntött!

Ezt az új változatot a kritikusok istenítették és nem meglepő módon, esélyes lesz az Oscar-díjért való küzdelemben is.

Forrás: Port.hu
Fotó: Star Magazine

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!