Film készül a Mötley Crüe-ről!

mötley crüeA Mötley Crüe rajongóit, mi sem tölthetné el nagyobb örömmel, mint hogy hamarosan filmet készítenek a zenekarról. Természetesen, a legendás együttes tagjait kitűnő színészek alakítják majd.

A The Dirt – Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band című életrajzi könyv alapján nyerhetünk bepillantást a banda őrületes világába. A könyv 2001-ben jelent meg, és persze a szerzők: Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars és Neil Strauss.

Azt már tudni lehet a híresztelésekből, hogy Nikki Sixx-et Douglas Booth alakítja, Tommy Lee-t pedig egy rapper, Machine Gun Kelly. Iwan Rheon színész fog tetszelegni Mick Mars-ként, míg Daniel Webber Vince Neil bőrébe bújik.

HIRDETÉS (x)

Az 1981-ben alakult Mötley Crüe viharos, turnékban, botrányokban, sikerekben gazdag útja, nagyon sok kérdést vet fel, s mindenki szeretne a kulisszák mögé pillantani, s megtudni, hogyan élték mindennapjaikat, viselték a folyamatos koncertezést, és persze, micsoda nőfalók voltak/vannak...

Talán több ezer oldalas könyv is kevés lenne ahhoz, hogy teljesen átfedje azt a sok-sok élményt, amit ezek a srácok átéltek. Egy film pedig, még kevesebbet tud megmutatni, ugyanakkor a látványvilággal lehet játszani benne. A koncertek felvételeire különösen kíváncsi leszek, hiszen a színészekkel kell leforgatni a jeleneteket!

Nagyon várja mindenki a végeredményt, vajon mire hegyezik ki a hangsúlyt a filmes alkotásban! Addig is, hallgass meg egy jó Mötley Crüe-számot!

Forrás: Rockbook, Wikipedia
Fotó: Project Casting

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sosem ünnepeltem a Valentin napot. Egy napba nem lehet belesűríteni a szeretetet, szerelmet. Idén ellentmondtam...
Bővebben...
Egy ilyen csomag érkezett. Alig várom, hogy hozzá kezdjek
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!