American Chopper újratöltve – Ismét képernyőn a Teutul család

teutuls ujratoltve 01Közel hat évvel azután, hogy az American Chopper című, közkedvelt sorozata lekerült a képernyőről, a Discovery Channel új részekkel ismét műsorára tűzi az egyedi motorokat építő család életét és munkáját bemutató, mondhatni stílusteremtő valóságshow-t.

Az ismeretterjesztő műsorairól ismert csatorna néhány hete jelentette be, hogy 2018 telén az American Chopper visszatér a rajongók nagy örömére. „Az American Chopper egyike volt a Discovey legnépszerűbb sorozatainak,” nyilatkozta Rich Ross, a csatorna vezetőségének elnöke.

Az apa és fia duó – Paul Teutul Sr. és Paul Teutul Jr. – újra a kamera elé áll, és nyomon követhetjük életük eseményeit, de legfőképp azt, hogy hogyan igyekszenek egymást felülmúlni a motorépítés terén. A családi csatában az idősebb Paul az Orange County Choppers, míg fia az időközben alapított saját cége, a Paul Jr. Designs színeiben indul harcba.

HIRDETÉS (x)

Minden bizonnyal ajtócsapkodásokkal, orbitális kiabálásokkal kísért küzdelemben lesz részünk újra, ahogy azt már megszokhattuk. Gipszkarton falak dőlnek majd romba, irodák és műhelyek pusztulnak el a dobhártyaszaggató üvöltések közepette, melyek mellett csodával határos módon egyedi motorok sziluettjei kezdenek kibontakozni a szerelőpadokon. Már csak egy év, és az American Chopper újra dübörög.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...
Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!