Danny Pino is felkerül a Sons of Anarchy stáblisájára

Rácz Edina - . Film

cold case danny pinoPontosabban, a Sons of Anarchy spinoffjához csatlakozik, amely a Mayans MC-ről szól. Danny Pino-t egyébként, a Döglött akták című sorozatból ismerhetjük, amely már régóta fut hazánkban.

Danny, Miguel Galindot, Jose Galindo fiát alakítja, aki a Galindo Kartell alapítója. Danny karaktere a mexikói határ mindkét oldalán könnyedén mozog, s kiválóan elsajátította a „családi vállalkozás” minden csínját-bínját.

Valószínűleg jó tanára volt az apja személyében, de ez majd ez biztosan kiderül a televíziós részekből. A Galindo Kartellről annyit tudhatunk, hogy Jose Galindo Mexikóban, Sonorában alapította.

HIRDETÉS (x)

A Sons of Anarchy 4. évadában láthattuk Danny Trejot, aki Romero 'Romeo' Paradat alakította, a kartell magas rangú tagját, és egykori mexikói katonai parancsnokot. Ugyanakkor, a fordulatot az jelentette a sorozatban, hogy Romeo valójában nem volt rossz fiú, hanem beépített CIA-ügynök.

romeo parada sons of anarchy

A Mayans MC-ről szóló spinoffban előreláthatólag jobban kibontják majd ezeket a szálakat, s így ismerhetjük meg Jose Galindo fiát, Miguelt is.

Forrás: imbd.com
Fotók: yesmovies; tumblr

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS