Nagy Feró, mint öreg rocker a Pappa Pia filmmusicalben

pappa pia nagy feroIdén augusztusban kerül a mozikba a Pappa Pia címet viselő magyar filmes musical, melyben Nagy Feró játssza az egyik főszerepet, mint "öreg rocker", ami valószínűleg nem esett nehezére. A szereplők? Kezdetnek olyan neveket mondok, mint Reviczky Gábor, Dobó Kata, Stohl András és Korda György sem maradt ki...

A produkciót Csupó Gábor rendezte, akinek többek között a nevéhez fűződik a Híd Terabithia földjére, rajzfilmesként pedig a Fecsegő tipegők, a Rocket Power.

A fiatal főszereplőnk Szabó Kimmel Tamás, aki Nagy Feró unokáját alakítja és motoroznak is egy kicsit a kedvünkért. A címről - "Pappa Pia" - persze mindenkinek legelőször a "Mamma Mia" jut eszébe, valószínűleg erre a szintén filmes musicalre akartak asszociálni a készítők...

HIRDETÉS (x)

A történet azért egészen más, mint a Mamma Mia-é, ugyanis a Pappa Pia arról szól, hogy adott Nagy Feró, akinek van egy régi csónakháza, amit le akar rombolni egy gonosz üzletember, akit Stohl András alakít és menő bulizós helyet akar csinálni. 

Nagy Feró felhívja filmbéli unokáját, Szabó Kimmel Tamást, aki rögvest a segítségére siet és a barátaival kitalálja, hogy romkocsmát alakítanak ki a csónakházból és a bevételből megoldják a gondokat. 

pappa pia

Elkezdődik tehát a harc a két ellenfél között, de természetesen egy meghatározó elemről még nem volt szó: a szerelemről. Igen, van szerelmi szál is a történetben: Stohl András csinos asszisztense és a fiatal unoka között szerelem szövődik...

Közben mindenki énekel, táncol. A filmben játszik még Ostorházi Bernadett, Szabó Simon, Kováts Vera, Miller Dávid, Mózes András. 

Forrás: index.hu

Fotók: 24.hu, origo.hu

Kíváncsian várjuk! Addig is, lássuk az előzetest!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!