Kimaradt jelenet a Suicide Squad-ból – Harley Quinn motoron

suicide squad harley quinnA Suicide Squad (Öngyilkos osztag) című filmet tavaly mutatták be, s íme egy motoros csajos jelenet, amit kár, hogy kihagytak belőle: Harley Quinn, Joker szintén őrült barátnője motorozik.

Olvastam, hogy nagyon sok jelenet kimaradt az alkotásból, s a fent említettre nemrég találtam rá. Először is, a film alaptörténete a következő:

„Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.

HIRDETÉS (x)

A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.” (Port.hu)

Esetünkben Harley Quinn (Margot Robbie) az érdekes, aki a Batman-filmekből jól ismert Joker (Jared Leto) barátnője.

Annyi derül ki az Öngyilkos osztagból, hogy Harley, mielőtt őrült lett, Joker orvosa volt, Dr. Harleen F. Quinzel, majd beleszeretett a páciensébe és bármit megtett volna érte. Sokkolták az agyát, ezután megőrült, és veszettebb lett, mint élete szerelme, Joker.

A következő jelenet tehát kimaradt az eredeti filmből, melyben Harley emlékezik szerelmük hajnalára:

Fotók: Daily Mail; Offline; youtube

suicide squad harley quinn and jokersuicide squad harley quinn and jokersuicide squad harley quinn and joker

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!