Bukós szakasz - új motoros zsarus akcióvígjáték a mozikban

bukos szakasz film 2017A Bukós szakasz (Chips) című filmes alkotást március 23-ától nézhetitek meg a mozikban. A főszerepekben Michael Peña és Dax Shepard, aki a rendező és a forgatókönyvíró is egyben. 

Ahol ez a két motoros rendőr, Frank Poncherello (Michael Pena) és Jon Baker (Dax Shepard) megjelnik, kő kövön nem marad... A film története a következő:

"Kalifornia egy gyönyörű hely. A nők szépek, a Nap mindig süt. Az élet viszont itt sem fenékig tejfel. Autólopások bőven akadnak, van aki a gyorsforgalmin robban le vagy még rosszabb, balesetet okoz. Mások eltévednek, elvesznek vagy éppenséggel elrabolják őket.

HIRDETÉS (x)

A sztrádarendőrség azonban pont azért alakult, hogy segítsen a bajba jutottakon. Azonban meg lehet, hogy a korrupció itt is begyűrűzik. Ezért kapja két motoros zsaru azt a feladatot, hogy épüljenek be és vizsgálják ki a helyzetet. Azonban ahol Frank Poncherello (Michael Pena) és Jon Baker (Dax Shepard) ott vannak, ott mindig történik valami nem túl rózsás." (Forrás: mozi-filmek.hu)

Biztosan feltűnik sokaknak, hogy mintha ismerős lenne ez az egész dolog. Nos, nem véletlenül! A '70-es években szinte ugyanez a motoros rendőrökről szóló történet ment, csak nem film, hanem sorozat formájában.

A "rossz bácsit", Vic Brown-t Vincent D’Onofrio alakítja, aki nagyon jó az ilyen szerepekben, többször bizonyított már. A nő főszerepben pedig Kristen Bell-t láthatjuk. 

Fotók: Chips IMDb

Most pedig nézzük meg az előzetest!

bukos szakasz2

bukos szakasz2

bukos szakasz2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!