Rock csont - Holnaptól a mozikban!

Rácz Edina - . Film

rock dog 2017 3Egy igazi rock csemetének, no meg a szülőknek is való animációs film kerül március 9-től a mozikba, Rock csont (Rock dog) címmel. Irány a mozi, kedves anyukák és apukák!

A kínai-amerikai mesét Ash Brannon rendezte, és a főszereplő kutyus, Bodi eredeti hangját Luke Wilson kölcsönözte, nálunk pedig Puskás Peti. Igazi "amerikai álom-szagú" a film története. Figyelj csak, így hangzik:

"Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem?

HIRDETÉS (x)

Egy nap egy rádió hullik alá az égből és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba követve új szenvedélyét.

Ott azonban ősi ellenségeik a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét." (Port.hu)

Szóval, lesz itt zene, harc, veszedelem, barátság, apa-fia ellentét, békülés - minden, ami egy izgalmas kis rajzfilmhez szükséges!

Fotók: Rock Dog movie

rock dog 2017rock dog 2017rock dog 2017rock dog 2017rock dog 2017

 

 

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS