Mayans MC - Edward James Olmos lesz az egyik főszereplő!

Rácz Edina - . Film

sons of anarchy edward james olmosSons of Anarchy-jelentés: a Mayans MC-ről szóló külön szériában Edward James Olmos fogja játszani az egyik főszerepet - jött az első információk egyike az új spinoffról.

Nagyon várják a rajongók a Mayans MC-re kiélezve is a történéseket, az akciót, a drámát, ami jellemzi Kurt Sutter alkotásait, szóval várhatóan itt is lesz fegyverropogás, motoros üldözés, szerelem, őrület...

Edward James Olmos-t a Csillagközi rombolóból, a Miami Vice-ból, a Dexterből ismerhetjük. Nos, az arca mindenesetre megvan az egyik főszerephez, hiszen tényleg kemény vonásokkal rendelkezik. És ha csúnyán néz, hú!

HIRDETÉS (x)

Olmos - a filmben Felipe Reyes - olyan személyiséget alakít, aki talán úgy jellemezhető a legjobban, hogy Jax és Clay keveréke. Több fia van, akiket próbál a helyes útra terelni, küzd a bűnözés ellen a mexikói határ közelében. Reyes, a korábbi mexikói pátriárka, most csak árnyéka önmagának. 

Egyelőre ennyi információt csepegtettek Olmos karakteréről, ugyanakkor biztosan találkozni fogunk néhány régi SAMCRO-arccal is a sorozatban!

Forrás: film.tv

Fotó: ScreenCrush

 

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS