Mayans MC - Edward James Olmos lesz az egyik főszereplő!

sons of anarchy edward james olmosSons of Anarchy-jelentés: a Mayans MC-ről szóló külön szériában Edward James Olmos fogja játszani az egyik főszerepet - jött az első információk egyike az új spinoffról.

Nagyon várják a rajongók a Mayans MC-re kiélezve is a történéseket, az akciót, a drámát, ami jellemzi Kurt Sutter alkotásait, szóval várhatóan itt is lesz fegyverropogás, motoros üldözés, szerelem, őrület...

Edward James Olmos-t a Csillagközi rombolóból, a Miami Vice-ból, a Dexterből ismerhetjük. Nos, az arca mindenesetre megvan az egyik főszerephez, hiszen tényleg kemény vonásokkal rendelkezik. És ha csúnyán néz, hú!

HIRDETÉS (x)

Olmos - a filmben Felipe Reyes - olyan személyiséget alakít, aki talán úgy jellemezhető a legjobban, hogy Jax és Clay keveréke. Több fia van, akiket próbál a helyes útra terelni, küzd a bűnözés ellen a mexikói határ közelében. Reyes, a korábbi mexikói pátriárka, most csak árnyéka önmagának. 

Egyelőre ennyi információt csepegtettek Olmos karakteréről, ugyanakkor biztosan találkozni fogunk néhány régi SAMCRO-arccal is a sorozatban!

Forrás: film.tv

Fotó: ScreenCrush

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!