Alice újra motoron - vissza a Kaptárba

Rácz Edina - . Film

Resident Evil The Final Chapter1A Kaptár-filmek (Resident Evil) végére most pontot tettek: Milla Jovovich még utoljára felvette a harcot a zombik ellen. Egy BMW S 1000 XR nyergében száguld Racoon City-be, ahol minden elkezdődött.

A Kaptár: Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter) című filmet már játsszák a mozikban, szóval borzonghatunk a zombik és egyéb szörnyeket látván.

A történet szerint már tényleg itt a vég az emberiségnek, és minden remény a legyőzhetetlen Alice-ben van, aki egy tank után kötve fut a zombik hada elől, legyőzi a repülő, szárnyas szörnyet és így tovább.

HIRDETÉS (x)

Érezhető, hogy valami körbe ért, mert visszatérünk a történet első színhelyére, a Racoon City-ben lévő Kaptárba, ahol az Umbrella titkaira fény derül. Alice nem csak a zombikkal, hanem az idővel is harcba száll, de nem egyedül, új barátokra tesz szert, az utolsó túlélőkre.

Láthatunk régi ismerősöket, a Cerberus-okat, vagyis a zombi-kutyákat, és jeleneteket a legelső részből, felsejlenek a régi arcok és történések, s Alice megérti sorsát...

Ez a film is véres, nyálas, gyors, őrült, mint ahogyan az eddigiek voltak. Jó befejezést kreáltak a Kaptár utolsó fejezetéhez!

Fotók: Resident Evil

Resident Evil The Final Chapter2Resident Evil The Final Chapter2Resident Evil The Final Chapter2

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS