Alice újra motoron - vissza a Kaptárba

Resident Evil The Final Chapter1A Kaptár-filmek (Resident Evil) végére most pontot tettek: Milla Jovovich még utoljára felvette a harcot a zombik ellen. Egy BMW S 1000 XR nyergében száguld Racoon City-be, ahol minden elkezdődött.

A Kaptár: Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter) című filmet már játsszák a mozikban, szóval borzonghatunk a zombik és egyéb szörnyeket látván.

A történet szerint már tényleg itt a vég az emberiségnek, és minden remény a legyőzhetetlen Alice-ben van, aki egy tank után kötve fut a zombik hada elől, legyőzi a repülő, szárnyas szörnyet és így tovább.

HIRDETÉS (x)

Érezhető, hogy valami körbe ért, mert visszatérünk a történet első színhelyére, a Racoon City-ben lévő Kaptárba, ahol az Umbrella titkaira fény derül. Alice nem csak a zombikkal, hanem az idővel is harcba száll, de nem egyedül, új barátokra tesz szert, az utolsó túlélőkre.

Láthatunk régi ismerősöket, a Cerberus-okat, vagyis a zombi-kutyákat, és jeleneteket a legelső részből, felsejlenek a régi arcok és történések, s Alice megérti sorsát...

Ez a film is véres, nyálas, gyors, őrült, mint ahogyan az eddigiek voltak. Jó befejezést kreáltak a Kaptár utolsó fejezetéhez!

Fotók: Resident Evil

Resident Evil The Final Chapter2Resident Evil The Final Chapter2Resident Evil The Final Chapter2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!