Az utolsó emberig - Mel Gibson motoron a maffia ellen

az utolso emberig mel gibson1Az utolsó emberig (Blood Father) című, tavaly bemutatott filmben minden van: mexikói kartell, motoros üldözés, széttetovált arcok, kemény pasik, de mégis lapos. Mel Gibsontól nem erre számítottam!

A Jean François Richet rendezte "B" kategóriás alkotásban még William H. Macy és Diego Luna is szerepel, a női főszereplő pedig Erin Moriarty, de... ott a "de". Nagyon látványos, akciódús film, sőt még az alaptörténettel sem lenne gond, de valahogy unalmas volt.

Már alapból kalandos volt a film megtalálása, mert amikor NaNa írta, hogy ezt meg kellene nézni, és nem találja, én egyből megtaláltam az interneten. Persze, azt nem néztem, hogy nem Mel Gibson volt a főszereplő, hanem Bruce Willis... Ugyanis, "Az utolsó emberig" egy 1996-os Willis-film. Sajnos ugyanazt a címet adták a 2016-os Blood Father-nek a magyar forgalmazók.

HIRDETÉS (x)

Tehát, Blood Father, történet: John Link (Mel Gibson) 9 évig ült börtönben, 1 éve szabadult, és 2 éve nem piál. A semmi szélén él lepukkant lakókocsijában, ami egyben a munkahelye is, mert tetováló. Legjobb barátjával, Kirby Curtis-el (William H. Macy) jár csoportos beszélgetésekre, volt alkoholistáknak.

Évek óta keresi a lányát, Lydia-t (Erin Moriarty), aki eltűnt. A nagyszájú kiscsaj rossz emberekkel haverkodik, a pasija, Jonah (Diego Luna) az egyik mexikói kartell főnökének unokaöccse. Lydia persze bajba kerül, vérdíjat tűznek ki a fejére és apucihoz fordul segítségért.

Megkezdődik a hajsza apa és lánya után, ahol a szakállas motoros, John Link egy '97-es Softail-on menekül Lydia-val és szétver, szétlő minden tetovált arcot, aki az útjába kerül. Sőt, a börtönben is vannak ám kemény barátai...

Van azért olyan fordulat a filmben, amire nem számítottam, de az apa-lánya, közel kerülünk egymáshoz dolog nem sikeredett valami jóra. Nem mentek talán eléggé mélyre érzelmileg ebben a kapcsolatban.

Azt nem mondom, hogy ne nézzétek meg, de lehetett volna jobb is!

Fotók: Blood Father

blood father 2016 dvdblood father 2016 dvdblood father 2016 dvdblood father 2016 dvdblood father 2016 dvd

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!