Nemsokára forgatják a Sons of Anarchy alapításának történetét!

sons of anarchyKurt Sutter, a Sons of Anarchy sorozat alkotója a széria előzményeit tervezi. Már elmondta az első részleteket az előtörténetről.

Sutter mindig tudta, hogy a motoros eposzában, mely erőteljes shakespeare-i felhanggal rendelkezik, még nem mondott el mindent...

2017-ben indul a SOA konkurens mexikói klubjának, a Mayans MC történetének forgatása, ugyanakkor egy előzmény-széria is, mely a Sons of Anarchy alapítását meséli el.

HIRDETÉS (x)

Tom Arnold oldalán, a 100 % Honest Pretty Much...-Podcast-en hallható Sutter nyilatkozata a SOA előzményeivel kapcsolatos elképzeléseiről:

„[...] Vietnamban fog kezdődni a történet, John Teller-el és Piney Winstonnal jövünk vissza Amerikába. Minden epizód egy új taghoz fog illeszkedni... Talán itt fog majd jönni Gemma is, de még minden Jax születése előtt fog játszódni.”

John Teller az eredeti SOA-szériában mindig jelen volt, még ha személyesen nem is... A fia, Jax olvasta az emlékiratait, melyet apja halála után évekkel talált meg. Ebben John leírta az eredeti elképzeléseit a motoros klubbal kapcsolatban és nyomasztotta, hogy a banda lecsúszott a bűnözői világba.

Ezáltal a rajongók viszonylag már megismerhették a klub múltját, és láthatták, mi maradt meg az alapelvekből...

Nagyon várjuk tehát mindkét új sorozatot: a Mayans MC és a SOA történetét is!

Forrás: moviepilot.de
Fotó: My TV Family

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!