Megjött Apuci - meg akarom nézni

megjott apuci motoros filmMár január 7. óta játszák ezt a filmet a mozik, amiben Mark Wahlberg és Will Farrell hülyéskedik.

Az utóbbi időben csak a vígjátékok tudnak lekötni. Két kisgyerek mellett esély sincs rá, hogy este még olvassak vagy valami agyas történetet nézzek, pedig szeretem a jó filmeket. Ehelyett semmi más vágyam nincs, mint nézni kifele a fejemből és vigyorogni.

Ez a film, aminek az előzetesét ma láttam meg, épp ilyennek tűnik. Más esetben egyébként nem szoktam az ilyeneket észrevenni, de ebben a pár kockában feltűnt egy motor, mégpedig egy Indian, ami a történet szerint Mark Wahlberg, vagyis Dusty motorja.

HIRDETÉS (x)

A port.hu szerint "Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa, és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért".

Szóval van benne minden, amire most vágyom, család, gyerekek, motor, és remélhetőleg sok röhögés is. Már csak egy olyan mozit kellene találni, ahol ezt a filmet a gyerekeim alvásidejében vetítik. Három éve nem voltam moziban. Jó lenne ezt a negatív szériát megtörni.


Ha tudsz olyan motoros filmet, amit nemcsak nekem, hanem a többi olvasónknak is szívesen ajánlasz (nem muszáj, hogy vígjáték legyen), akkor töltsd fel a Motoros Film Adatbázisunkba! Ugyanitt rengeteg motoros filmet találsz, amit talán még nem láttál.

megjott apuci motoros film plakat

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!