Egy filmklasszikus új fejezete

on-any-sunday-the-next-chapterSokan közületek talán már láttátok, illetve többször is újra megnéztétek az 1971-ben, Bruce Brown rendezésében készült „On any Sunday" (Bármelyeik vasárnapon) című filmet.

Sztorija egy igazán őszinte történet, és a való világ igazi motorosairól szól. A sikeres mozifilm négy évtizeddel később joggal érdemelte ki, hogy filmakadémiai díjra jelöljék dokumentumfilm kategóriában.

Az "On Any Sunday: The Next Chapter" (Bármelyik vasárnapon: A következő fejezet) címmel, Bruce Brown fia, Dana Brown által rendezett film újra bemutatja a kívülállók számára, mit jelent a motorozás, az ehhez kapcsolódó élet, csak immár a mai kor szemszögéből jeleníti meg a mára megváltozott szubkultúrát. A filmben nagy szerepet kap az izgalom, a borzongás, a szenvedélyt és bajtársiasság.

HIRDETÉS (x)

A film nemzetközi bemutatója éppen a mai napon, 2014. november 7-én van. Remélhetőleg, hamarosan a hazai moziban is végigizgulhatjuk az új részt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!