Kié lesz a legjobb dobozos?

john shope biker battleground phoenixA Discovery Channel május 12-én Biker Live címmel indult, motorépítő valóságshow-ja után újabb motoros műsor szegezi a képernyők elé az egyedi masinák szerelmeseit.

 

A Biker Battleground Phoenix vetítése július 1-én indul a History Channel-en. A sorozat öt phoenix-i motorépítő versengését követi nyomon, mely szinte egy motorépítő csataként jelenik meg a képernyőn. Az új valóságshow érdekessége, hogy mindegyik részvevő a Bagger irányzat stílusában készíti el saját munkáját. Az öt motorépítő, Paul Yaffe (Baggers Nation), John Shope (Dirty Birds Concepts), Len Edmonson, aki a show kedvéért költözött Kanadából Phoenix-be (Azzkikr Customs), Kody McNew (Voodoo Customs) és Brian Jenkins (Hatred Customs).

Remélhetőleg sok extra megoldással, egyedi oldaldobozokkal, óriási első kerekekkel, különleges anyagmegmunkálásokkal, káprázatos fényezésekkel, bődületes hifi berendezésekkel és hihetetlen technikai megoldásokkal találkozunk majd a sorozatban!

HIRDETÉS (x)

Ha pedig valaki szereti a drámai, életszerű helyzeteket, akkor biztos lehet abban, hogy a műsorban nem lesz hiány a konfliktusok terén, mivel a szereplők igazi rosszfiús tulajdonságokkal bírnak, így a köztük folyó versengés még jobban fokozza majd az indulatokat, és az amúgy sem nyugodt helyzeteket.

A forgatás, és a történetek helyszíne Phoenix, ahol a műhelyek tulajdonosai éjt nappallá téve küzdenek azokért az ügyfelekért, akik hajlandók akár 150 000 dollárt is kifizetni egy teljesen személyre szabott Baggerért. Ebben a vérre menő piaci harcban a dizájné, az egyediségé, az ötletességé a döntő szerep. Ezek határozzák meg azt, ki lesz a sikeresebb, kinek a munkáját veszik meg hamarabb, vagy nagyobb összegért. A nézők a sorozat során hiteles betekintést kaphatnak majd, milyen nagy a versengés a motorépítők között.

baggerjohn shope sinister

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!