Viszály az OCC háza táján

altA hosszú évek folyamatos vitái és pereskedései után, a Teutulok külön utakon folytatják.

Míg az idősebb Paul tovább építi világhírű verdáit az Orange County Choppers-ben, fia alig pár háznyira tőle nyit konkurens műhelyt Paul Junior Designs néven.

A Teutulok szokásos családi perlekedései, az új évadban váratlan fordulatot hoznak. Ifjabb Paul, miután száműzik abból az üzletből, amelynek a felépítésében ő is segített, új vállalkozásba kezd: a Paul Junior Designs a gyökerekhez tér vissza, és a régi módszerekkel akarja újraéleszteni azt a Teutul-varázst, amely akkor veszett el, amikor az OCC üzlet kezdett túl naggyá válni.

HIRDETÉS (x)

A vadonatúj epizódokban láthatjuk, amint ifjabb Paul a Ground Zero területén bejelenti élete eddigi legnagyobb döntését: az emlékmű által ihletett motor építésével bízzák meg. A műhelyek közötti elsőségért azonban küzdenie kell, az OCC ugyanis az új évadban is neves ügyfeleknek dolgozik: többek között Donald Trumptól egy aranyszínű motor készítésére kapnak megbízást.

Az egyik megrendelőnek még egy háromkerekű motort is építenek, a Halálos fogás két kapitányának pedig egyedi kialakítású, a rákhalászat motívumaival díszített gépet készítenek.

Egy feszült hangulatú epizódban vetélytársuk, Jesse James hármas versenyre hívja az OCC-t és a PJD-t.

A Teutul család történetének egyik legdrámaibb pillanatában, idősebb Paulnak édesanyja elvesztését is fel kell dolgoznia. Azt reméli, hogy a nehéz idők végre összehozzák a családot, de fiaitól nem kap pozitív visszajelzést.

Vajon sikerül elsimítani a régi ellentéteket, és az új évad vége elhozza a Teutulok egyesülését? Az Amcsi motorok új epizódjaiban, melyek már május 7-től láthatóak a Discovery Channel műsorán, hétköznap, 17 órától, erre is fény derül.

De ha már járgányokról esik szó, említsük meg az Autókereskedőket is. A sorozat május 14-től jelentkezik új részekkel, melyekben Mike körbeutazza Angliát, az európai kontinenst és Amerikát, hogy megtalálja azokat a legendás klasszikus autókat, amelyeknek majd Edd állítja vissza régi fényét.

Mindkét sorozat rajongói odatapadhatnak a képernyő elé, hogy együtt éljék át a kalandokat, és a nem mindennapi helyzeteket a szereplőkkel.
altaltaltaltaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!