Szabad madár

A Freebird végre egy európai vígjáték, amelyet angol független filmesek készítettek. A mozi témájául a készítők a motos világot, háttérként pedig a rockzenét választották ezek minden hozzávalójával.

A film története szerint három londoni motorosfutár, Fred (Gary Stretch), Tyg (Geoff Bell) és Grouch (Phil Daniels) elindul az angol fővárosból, hogy felkeressék egy hippy állítólagos cannabis farmját Wales hegyei között. És akkor megkezdődik az „utazás”.

Eredetileg egy kedves hétvégi, vidéki kiruccanásnak indul. A túrát azonban megzavarja az az apró körülmény, hogy ezek hárman véletlenül álomgombát esznek, aminek hatása alatt belefutnak egy kis nézeteltérésbe a helyi motorosbandával, akiknek Grouch tett egy ígéretet.

 

HIRDETÉS (x)
Egyedül Tygnek nincsenek kötelezettségei a csapatból. Valójában ő az a fajta motoros, aki eddig sosem hagyta el London határát. Így aztán nyitott minden kalandra, élvezi az új arcok vendégszeretetét, és sokkal kevésbé a fák közül kihallatszó zajokat. Aztán még képbe kerül egy két méter magas, féltékeny, maszkos, orosz pankrátor, és akkor az események elkezdenek kicsúszni hőseink kezéből. De talán tudnak kezdeni valamit azzal a gombával, amit reggelire ettek.

A filmben az előzetes képek szerint rengeteg európai motor szerepel a sportmotortól a gyári cruiseren át az épített vasakig, és a készítők figyeltek az öreg kontinens motorosainak hiteles megjelenésére, így lesznek a történetben mindannyiunk számára ismerős helyzetek. Az Egyesült Királyságban 2008. február elsején mutatják be az új filmet, de reméljük, hozzánk is megérkezik a mozikba nagyon gyorsan!

A filmet írta és rendezte: Jon Ivay, producer: David Reid & Adam Bohling, zenéjét szerezte: Youth, a főszereplők pedig: Phil Daniels, Gary Stretch, Geoff Bell, Laila Rouass, Peter Bowles, és Arthur Brown.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!