Hamarosan Magyarországon a Sons of Anarchy

Mire már minden motoros eljutott a harmadik évad végéig, a privát nézők is bekapcsolódhatnak majd a kitalált motoros banda mindennapjaiba.

 

Hamarosan a Cool TV tűzi műsorára Kemény motorosok címmel az amerikai FX csatornán nagy sikerrel vetített sorozatot, amely egy Charming nevű, kitalált városkában játszódik, és egy coloros, 1%-os motoros klub életét mutatja be.

Hogy miért kell a film címét megváltoztatni azt ebben az esetben nem teljesen értem. Arra tippelek, hogy a csatorna vezetői is belátták, hogy ezúttal a sorozat célközönsége nem a motorosok közül kerül majd ki, hiszen mi már végignéztük kalózverzión az eddig vetített három évadot. Számunkra legfejebb a szinkron okozhat majd érdekes meglepetéseket.

 

HIRDETÉS (x)

 

Eközben Kurt Sutter és csapata már forgatja a sorozat negyedik évadát, ami szeptembertől kerül műsorra Amerikában. Elmondása szerint szükségtelen lesz a klubot exotikus helyekre utaztatni a sorozatban, hiszen Charming ezúttal teljesen megújul. Új polgármester és új rendőrfőnök biztosítja majd, hogy lassan ebbe a kis amerikai városkába is beköszöntsön a XXI. század.

Új szereplője is lesz a negyedik évadnak. Az igazán félelmetes külsejű Danny Trejo Romero ‘Romeo’ Parada, egy korábbi mexikói kommandós szerepében talál magának új barátokat a SAMCRO-ban.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem tudom, mennyire vagytok képben, szerintem épp eleget hallottatok már a zűrös "otthoni" dolgaimról. Most...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!