Pokoli motorozás - Hell Ride

Larry Bishop írta és rendezte azt az új motoros filmet, amely nincs híján a vérnek és az izgalmaknak. De mit is várhatunk egy olyan mozitól, amiben Quentin Tarantino keze is benne van?

A film ötlete még akkoriban született meg, amikor Larry Bishop, a motoros filmek nagy veteránja, és Michael Madsen együtt dolgozott a Kill Bill 2. részében 2004-ben. Miután megtalálták a megfelelőnek tűnő, pokoli történetet, és kiválasztották a szereplőket, megkezdődhetett a forgatás. Az új filmnek, ami a Hell Ride (Pokoli Motorozás) címet kapta, várhatóan 2008 év elején lesz a bemutatója.

A történet nem túl bonyolult: a Bishop által alakított Pistolero, aki maga is motoros, kénytelen végignézni, ahogy barátnőjét halálra kínozza egy sátánista motoros banda, a 666-osok, ezért bosszút esküszik.

HIRDETÉS (x)

A főszereplő egyébként nevét a Desperado című film eredeti címéről kapta. A filmben Bishop, és Madsen mellett olyan hírességek tűnnek fel, mint Vinnie Jones és az „easy rider” Dennis Hopper. Tarantino eredetileg az Eric Balfour által megtestesített Comanche szerepét játszotta volna, de végül megelégedett a produceri feladatokkal.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!