Ismét csúszik a bemutató

A horror filmekre igen nagy a kereslet, ráadásul a motorozás is robbanásszerűen terjed, így jó ötlet a két téma kombinációja...

Floridában, Palmettonban, Brandentonban és Anna Mariában főleg helyi statisztákkal forgatták azt a filmet, aminek szereplői ismét motorosok. A történet szerint egy csak nőkből álló motoros banda, betör az Anna Maria nevű kisvárosba, hogy bosszút álljon a sheriff fián és annak barátain egy korábban elkövettet tettéért a banda vezetője ellen, aki mellesleg vámpír. Tehát a srácnak nem túl jók a kilátásai...

A forgatást ősszel a hatalmas esőzések miatt kellett elhalasztani két hónappal. Most úgy néz ki, hogy tavasszal mindenképp bemutatják a horrorfilmet, aminek partiját Bradentonban és Tampában is megrendezik majd. Előreláthatóan a március elején Daytona Beachen zajló motorostalálkozón szintén levetítik az alacsony költségvetésből készülő mozit.

 

HIRDETÉS (x)

Walt Jenkins a rendező, aki maga is Anna Mariai lakos úgy véli, a legprofitorientáltabb kategóriát sikerült megtalálnia a filmiparban. Szerinte ugyanis a horror filmekre igen nagy a kereslet, ráadásul a motorozás is robbanásszerűen terjed, így jó ötletnek tartja a két téma kombinációját. Igaz, a helyi vezetők nem lelkesednek az ötletért, félnek, hogy a film nem tesz majd jót a környék imidzsének.

Jenkins később további 10 film leforgatását tervezi, amelyek között lesz tudományos-fantasztikus, kalandos-akciós, nevetős, félelmetes és animációs film is. A megvalósításukhoz ismét helyi amatőr színészeket vesz majd igénybe.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...
Nem akartam megint a kuytámról hozni képet, mert szinte csak őket fotoztam a múlt héten....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!