A Pokol Angyala - Beyond the Law

Aki szeretné látni Charlie Sheent valamint Michael Madsent motoros rossz fiúként, feltétlenül nézze meg a filmet!

Ebben a filmben bepillanthatnak a laikusok a motoros klubok világába valamennyire… Habár valós történeten alapul, ahogyan a legtöbb film, ez is sarkosítja a dolgokat. A fő motívumok, mint a fegyverek és a drog játsszák itt is a főszerepet, miközben egy zsaru megpróbál beépülni egy törvényen kívüli motorosklubba.

Amikor elolvastam a DVD borítóján, hogy mi az alap sztori, érdekesnek tűnt. „A túlzott vehemenciája miatt a rendőrségtől már majdnem szélnek eresztett Saxon altisztet – Charlie Sheen, felkarolja az FBI. Első megbízatásaként be kell épülnie A Pokol Angyalai nevű motoros bandák egyik legveszélyesebbikébe, a Sakálok Klubjába, mert vélhetően a Vad – Michael Madsen, által vezetett csoport tartja kezében a kemény drog és a fegyverkereskedelem jelentős részét.”

HIRDETÉS (x)
Mint ahogyan ez lenni szokott van egy „jó nő” az alkotásban, akit Linda Fiorentino alakít. Csorgathatják is a nyálukat a pasik a tévé előtt, amikor a hölgyemény megmutatja bájait.

Megláthatjuk a folyamatot, hogyan lesz a jó fiú kinézetű zsaruból, egy igazi, hamisítatlan motoros, miközben önmaga belső harcát is megvívja. A film szerint a kellékek: egy bennfentes, aki ismeri a motoros klubok szabályait, szokásait; saját, épített motor; hosszú haj, szakáll; ördögi tekintet; tetoválások; őrült cselekedetek, hogy felkeltsd az érdeklődést, és kivívd a tiszteletet. (Lábjegyzetben: azért kellett a saját, épített motor, mert egy szintén beépült ügynök lebukott, mert felismerték a motorját, ami egy börtönben ülő klubtagé volt, és lefoglalta az FBI.) Szóval, ha mindez megvan, kész a motoros!

Sok jelenet igazán erőltetettnek tűnt, főleg amikor Saxon altiszt, biker álnevén S.I.D., nagyon kemény akart lenni. A filmben persze sikerült neki, csak az én szememben nem. A legjobb rész, amit nem tudtak elrontani, az volt, amikor S.I.D. összejött a csajjal, aki egyébként fotós, és a Sakálokat fényképezgette, persze Vad, a prezi engedélyével.

Nézegettem a colorokat, felvarókat, amiket megpróbáltak valósághűen ábrázolni a filmben. A kedvencem, amin halálra idegesítettem magam, az volt, amikor a colort címernek mondták állandóan. „Viseld a címerem!” – szólt Vad S.I.D.-hez. Mintha egy lovagregényből idéztem volna…

De ha már Michael Madsen, Ő is kedvelt alakja a motoros filmeknek, hiszen a Hell Ride-ban a Victors MC tagját, Az Úrfit alakította.

Végül is, egy tipikusan „minden jó, ha jó a vége” amerikai film, motoros körítéssel. Igazán mély nyomokat nem hagyott bennem, de egy zacskó chips és sör társaságában szép esti mese.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!