Bizarr művészet

Az Új-Mexikó államban élő Tatt2 Tammy talált anyagokból dolgozik.

Tammy Jean Lange, művésznevén Tatt2 Tammy az új-mexikói Madrid városka mellett saját várost épített, ami a Tiny Town nevet kapta. A mini város épületeit Tammy saját kezűleg építette meg, volt benne két kocsma, templom, bíróság, és börtön is.

Az épületek törött üvegekből, rozsdás fémekből, régi játékokból, és csontokból épültek. Ami másnak szemét, abban Tammy lehetőséget lát. Leginkább megbecsült alapanyaga a csont.

HIRDETÉS (x)

Az autópályák, főutak mellett elpusztult állatkák testét összegyűjti, majd természetes úton, temetés és exhumálás útján letisztítja a csontokat, és kezdődhet is az alkotómunka. Tiny Town lakossága, valamint számtalan motorszobor is a szerencsétlenül járt állatokból készült.Képek Tiny Townról és Tammyről

A szobrok a dísztárgy méretűtől egészen az életnagyságúig terjednek. Tammy azt vallja, hogy ez egyfajta feltámadás az állatok számára. A nem mindennapi művésznő munkáit a Baltimoreban található American Visionary Art Museum is kiállította.

Tammy a mai napig aktívan szobrászkodik, emellett pedig tetovál, és tájat rendez.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!